• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Kadir Topbaş, suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı

Kadir Topbaş, suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş,...

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "Suni çimlerde statik elektrikten dolayı gençler etkileniyor, elektriklenme olmasın diye yeni bir düzenleme yaptıracağım" dedi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 16 Nisan Referandum İstişare Toplantısını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Esatpaşa Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde düzenlenen programda ilçede görev alan muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderlerine referandumun gelecek için önemi anlatıldı. Programın yapılacağı salona giriş yapan Başkan Kadir Topbaş, katılımcılar tarafından coşkuyla karışlandı. Program kapsamında vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kadir Topbaş yaptığı konuşmada, İstanbul'da yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

"Bizim yaptığımız hizmetleri sahipleniyorlar ve biz yaptık diyorlar"

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının düzenlediği istişare toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bana vermiş olduğunuz 3 dönemde toplamda 98 milyar yatırım yaptık. Sadece Ataşehir özelinde toplam 2.2 milyar lira yatırım yaptık. Maalesef biliyorum ki bizim yaptığımız yatırımları sahipleniyorlar ve biz yaptık diyorlar. Böyle gelmiş böyle gidiyor. Etrafında dolaşıyorlar resim veriyorlar ve biz yaptık diyorlar. Bizde diyoruz ki Balık bilmezse Halik biliyor. Hamdolsun bu kadar yatırım yapan belediyemizin şu anda günü gelmiş bir lira borcu yok" dedi.

Suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı

Gençlerin spor yaparken daha sağlıklı olması için yeni bir proje hazırladıklarını söyleyen Başkan Kadir Topbaş, "Burada ilk defa söylüyorum. Suni çim sahalarda statik elektrikten dolayı çocuklar, gençler etkileniyor. Teknik adam olarak bir formül bulduğumu düşünüyorum. Bugün toplantıda arkadaşlarıma bir talimat verdim. Elektriklenme olmasın diye çim sahalarda yeni bir düzenleme yaptıracağım. Suni çimlerde elektriklenmeden dolayı kalp krizleri yaşanıyor. Bir başkan bunları düşünmek zorunda, biz böyle hissediyoruz" diye konuştu.

Kadir Topbaş, suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı

Kadir Topbaş, suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı

Kadir Topbaş, suni çim sahalarla ilgili projesini açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim