• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kadir Topbaş, Şile’ye "villa hastane" projesini açıkladı

Kadir Topbaş, Şile’ye "villa hastane" projesini açıkladı
AK Parti Şile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlendiği toplantıda Şile özelinde yapacağı projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...

AK Parti Şile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlendiği toplantıda Şile özelinde yapacağı projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Şile için sağlık turizmini çok etkileyeceğini düşündüğüm çok ideal bir projem var. Villalar tarzında hastaneler düşünüyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Şile'de görev alan muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Şile Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından özel bir otelde düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da yer aldı. Program kapsamında 16 Nisan Referandumunun ülkenin geleceği için önemi ve yapılacak yeniliklerin ülkeye sağlayacağı yararlar anlatıldı.

Başkan Kadir Topbaş yaptığı konuşmada, Şile'nin turizm açısından daha çok gelişmesi için yapmayı planladığı projelerini açıkladı. Ayrıca, Sohbet tarzında geçen programda, katılımcılar Başkan Kadir Topbaş'a sorular yönelterek vatandaşların taleplerini iletti.

AK Parti Şile Seçim ve Koordinasyon Merkezinin düzenlediği toplantıda konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Şimdi Şile'de yel değirmenleri yapıyoruz, yerleri hazır ve kurulmaya başlandı. Bu çalışmalar bittikten sonra ki hayalim ve idealim şunlar. Bu taş değirmenlerde genetiğiyle oynanmış buğdayların değirmende çekilerek un haline getirilecek. Sanayi sistemi metal değirmenlerin silindirinden un olmak için geçen buğday, silindirler ısındığı için besin değerini bozuyor diyorlar. Taş değirmenler bunun için makbul ısınmaz. Bizde burada yapalım, çekelim ve öyle bir şeyler yapalım ki bir taş fırın olsun yanında gelelim basının önünde bunu İstanbul'a anlatalım. Orada kahvaltı salonları yaptıralım, köylerden yumurtalar, tereyağlar gelsin. İstanbullular buruya akın akın gelsinler, burada doğayı görsünler" dedi.

"Şile'nin sağlık turizmini etkileyecek villalar tarzında hastaneler düşünüyorum"

Şile'nin sağlık turizmini geliştirmek için ideal bir projesi olduğunu belirten Başkan Topbaş, "Şile için sağlık turizmini çok etkileyeceğini düşündüğüm çok ideal bir projem var. Villalar tarzında hastaneler düşünüyorum. Yurt dışından gelen hastaların kendisi bir odada tedavi görürken, çocukları ise başka bir odada kalıp şehri geziyorlar. Bir mimar olarak bunu düşündüm ve dünyanın hiçbir yerinden böyle bir çalışma yok. Buraya ailesiyle gelecek, tedavi olurken tatilini yapacak. Böylece farklı bir sağlık turizm merkezi olacak. 200-300'lük bir yer yapılabilirse biz bununla ilgili yatırımcı getiririz. Bu çok önemli bir gelişmeyi sağlar ve bir merkez haline gelir. Çünkü şöyle söyleniyor, tedavinin yüzde 50'si moral ve tevekkül'dür" şeklinde konuştu.

"Geçmişte Ülke hak ettiği yere taşınmış olsaydı, ben şahsen siyasette olmazdım"

Makam ve mevki için biz buralara gelmedik diyen Başkan Kadir Topbaş, "Bütün kalbimler samimi olarak söylüyorum. Eğer bu ülke geçmişte hak ettiği yere taşınmış olsaydı, bu ülke gelişmiş olsaydı, düşündüklerimiz gerçekleşmiş olsaydı ben şahsen siyasette olmazdım. İşime gücüme bakardım. Biz makam mevki için gelmedik, öyle bir derdimiz yok. Kalpler Allah'a açık benim öyle bir derdim yok. Ben kendi işimde bu kadar çalışmadım. Hamdolsun bunun karşılığında İstanbul hatta Türkiye bile bize ağabey dediler ve güven duydular. Bizde bu güven duygusunu sarsmamaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Kadir Topbaş, Şile’ye "villa hastane" projesini açıkladı

Kadir Topbaş, Şile’ye "villa hastane" projesini açıkladı

Kadir Topbaş, Şile’ye "villa hastane" projesini açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim