• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Kadir HAS’ta İlk Amatör Maç

Kadir HAS’ta İlk Amatör Maç
Kayseri'yi önümüzdeki sezon Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan takımın belirleneceği baraj maçı Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

Kayseri'yi önümüzdeki sezon Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan takımın belirleneceği baraj maçı Kadir Has Stadı'nda oynanacak. BAL'da Play-Out oynama hakkı elde eden Kayseri Yolspor ile Kayeri Süper Amatör?küme şampiyonu Talasgücü Belediyespor'u karşı karşıya getirecek maç Kadir has Stadı'nda oynanacak olan ilk amatör müsabaka olacak.

Kayseri Süper Amatör Küme'yi 69 puanla şampiyon olarak tamamlayan Talasgücü Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig 6.Grubu 21. puanla tamamlayan Kayseri Yolspor takımları BAL Play-Out maçında Pazar günü saat 15.00'da Kadir Has Stadı'nda karşıya gelecek. Böylece Kadir Has Stadı ilkkez bir amatör futbol maçına evsahipliği yapmış olacak. Pazar günü oynanacak olan Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Yolspor maçı öncesi Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı iki takım antrenörleri ve yöneticileri ile bir basım toplantısı düzenledi ve birlik beraberlik mesajı verdi. Sümer Amatör Evi'nde yapılan toplantıya Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Karakullukçu, Kayseri Yolspor Kulüp Başkanı Ahmet Kulak, Kayseri Yolspor Genel Kaptanı Ahmet Akçeşme, Talasgücü Belediyespor antrenör Halil Aslan ve ASKF yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Musa Soykarcı toplantıda, "2015-2016 futbol sezonunda Süper Amatör Küme'yi lider olarak bitiren Talasgücü Belediyespor'u lider olarak bitirdiği için tebrik ediyorum. Bunun yanında Bölgesel Amatör Lig'de oynamak için hak kazanan ikinci takımımız Kayseri Yolspor-Talasgücü Belediyespor ile 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00'da Kadir Has Stadyum'unda Kayseri amatör futbolunun final müsabakasını oynayacaklar.Kayseri'de futbol oynayan amatör futbolcularımız en büyük hayali bir gün Kayserispor'da, Kayseri Erciyesspor'da ya da diğer büyük kulüplerde futbol oynamak ve Kadir Has Stadyumunda futbol oynamaktadır. Amatörler için büyük bir olay. Ben buradan iki kulübün idarecilerimize ve tüm amatör camiamıza sesleniyorum. Öncelikle burada futbol oynayacak sporcularımızın aileleri başta olmak üzere tüm camialarına Talas halkına Kayseri Yolspor camiasına ve amatör sporcularımızı Pazar günü Kadir Has Stadyumuna davet ediyorum" dedi.

Soykarcı'nın ardından söz alan iki takım yönetici ve teknik adamları ise hak edenin kazanmasını dilerken dostluk mesajları verdi.

Kadir HAS’ta İlk Amatör Maç

Kadir HAS’ta İlk Amatör Maç

Kadir HAS’ta İlk Amatör Maç

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim