• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Kadıoğlu´na Davullu Zurnalı Karşılama

Kadıoğlu´na Davullu Zurnalı Karşılama
İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çıldır Belediye başkanlığının daveti üzerine ÇMYO Sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya...

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çıldır Belediye başkanlığının daveti üzerine ÇMYO Sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Çıldır Belediye ekibi Kadıoğlu'nu davul zurna ile karşıladı.

Programa Çıldır Belediye Başkan vekili Kadir Korkmaz, Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, İl Genel Meclis Üyesi Etem Özcan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy katıldı.

Çıldır Belediye Başkan vekili Kadir Korkmaz " İlçemize gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı size ve beraberinizdeki heyete teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Kemal Yakup Azizoğlu burada bulunamadığından dolayı hepinize ilçemize ziyaretinizden dolayı teşekkürlerini ve kendisini mazur görmenizi rica ederek selamlarını iletti. İlçemize Kardeş Belediyelerin ve Bakanlıklara sunduğu projelerin kabulüyle yatırım alan ve halk hizmet etme yolunda çabalarımız her geçen gün artmakta ve yatırımların daha geniş kapsamlı ve ihtiyaç dahilinde ulaşması için çalışmaktayız. Şahsınız gibi belediyecilik anlamında önemli işler başarmış bir kişiliğinde Çıldır'dan yardımlarını esirgemeyeceğine kanaatimiz tamdır. Bu çerçevede İlçemize ihtiyacı olan, toplu taşıma aracı, kepçe ve sokaklarımız için 1500 metre kilit parke taşının karşılanması sizden talep ediyoruz" dedi.

Belediye Başkan vekili Kadir Korkmaz'ın sunumunu dinleyen Kadıoğlu elinden gelen desteği sunacağını ifade ederken Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'dan geçtiğimiz seçimler için bilgi aldı.

Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural " 93 yıllık Çıldır Belediyemiz hizmetin hep bir adım gerisinde kalmıştır. Son geçirdiğimiz 1 Kasım seçimleriyle de Çıldır "da bir ilke imza atarak yüzde 39 oyla birinci parti olduk. Ak Belediyecilik düsturuyla hareket eden Belediyemiz daha iyi hizmet vermek adına çalışmaktadır. Belediye Başkan Vekilimiz Kadir Beyinde bahsettiği gibi ilçemizde özel yatırımlar olmadığı için kamu yatırımları ile hizmet sunmaktadır. Bu yatırımlarda Ak partili Belediyelerimizce yapılmaktadır. Bende Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı olarak Kadir beyin taleplerinin karşılanmasını ve kilit parke taşının 4000 metre kareye yükseltmeniz. İlçemize yeni bağlanan mahallerimizin bu anlamda çektiği sıkıntılarda son bulacak ve çamurlu yollardan kurtulacaklardır. Bu konuda sunacağınız destek için şimdiden teşekkerkür ederim" dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ı dinleyen Kadıoğlu İlçede yapımı devam eden cami için, hangi dernek ilgilendiği ve hesap numarasının ulaştırılmasını isteyerek cami içinde bağışta bulunacağını beyan etti.

Belediye Başkan vekili Kadir Korkmaz ve İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ın İlçe ile ilgili taleplerini not aldıran Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu" Taleplerinizi Belediye Meclisinde gündeme getirerek en kısa sürede çözüm sunacağım" dedi.

ÇMYO Sosyal tesislerinde yemek yenmesinin ardından Çıldır Yöresel Aşıkların Mahmut Yılmaz ve Harun Koca'nın dinleyen Kadıoğlu ve beraberindeki ekip Kars'a doğru hareket etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim