• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilkokul öğrencileri Esenyurt Belediyesi'ni ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilkokul öğrencileri Esenyurt Belediyesi'ni ziyaret etti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkanlık makamını ilkokul öğrencisi Arda Coşkun'a devretti.

Esenyurt "ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı. Yenikent İlkokulu 4'ncü sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümün de Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret eden Yenikent İlkokulu 4'ncü sınıf öğrencilerinden Arda Coşkun başkanlık koltuğuna geçerek başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden brifing aldı. Kısa bir süreliğine 4'nci sınıf öğrencisi Arda Coşkun'a makam koltuğunu teslim eden Başkan Kadıoğlu, "Belediye Başkanı olarak bugün makamımı size bırakıyorum. Bu makamları bugün bizler yarın sizler yer alacaksınız. Esenyurtlu vatandaşlarımız ve özellikle siz gençlerimiz için bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız" dedi.

MİNİK BAŞKAN YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Minik Başkan Arda Coşkun ziyarette hazır bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine sorular sorarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Arda Coşkun, Esenyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü, Çevre Koruma Müdürü, Zabıta Müdürü ve Sosyal İşler Müdüründen ilçede yapılan çalışmalar ve hizmetler ile ilgili sunum yapmalarını istedi.

Yenikent İlkokulu öğrencilerinin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na çiçek takdimi ardından, Başkan Kadıoğlu günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Minik Başkan Arda Coşkun her mahalleye kütüphane yapılmasını talep ederken, bir diğer öğrenci Musa Sayılgan'da başkanlık koltuğuna oturarak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e "Muhammed Aşığıyım" şiiri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şirini okudu.

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kadıoğlu, Koltuğunu Arda Başkana Devretti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim