• BIST 9490.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Kadınların Cinsel Estetik Devrimi!

Kadınların Cinsel Estetik Devrimi!
Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mert Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yaptığı açıklamada, kadınların cinsel estetikte...

Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mert Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yaptığı açıklamada, kadınların cinsel estetikte devrim yaşadığını belirterek, "Kadınlar güçleniyor, kadınlar ne istediğini biliyor, kadınlar artık her alanda kendilerini cesurca ifade edebiliyor. İşte o alanlardan biri de cinsel estetiğin giderek tırmandığı estetik cerrahi. Vajina estetiği artık diğer estetik operasyonlar kadar talep görüyor ve kadınlar arasında kulaktan kulağa doktor isimleri fısıldanıyor." dedi.

ESTETİK, PLASTİK VE REKONSTRÜKTİF CERRAHİ UZMANI OP. DR. MERT DEMİREL, TÜRK KADINININ CİNSEL ESTETİK KARNESİNİ ANLATTI

Kadının her geçen gün daha güçlü oluşunun estetik cerrahideki duruşunu da değiştirdiğini anlatan Op. Dr. Mert Demirel, "Önceleri estetik ameliyat olduğunu bir sır gibi saklayan ve görüşmelere büyük bir gizlilikle gelen kadınlar, bugün artık kendini çok daha iyi ve net bir şekilde ifade ediyor. Bu ifade gücü, söz konusu vajina estetiği olduğunda da geçerliliğini kaybetmiyor. Kadınlar artık sağlıklı bir cinsel hayatın ne derece önemli olduğunun farkında. Bu yüzden vajina estetiğinde tabular, kendini net bir şekilde ortaya koymanın cesareti ile yer değiştirdi." diye konuştu.

Vajina estetiğinde en sık talep edilen işlemin Labioplasti olarak ifade edilen vajina girişindeki küçük dudaklara yapılan müdahale olduğunu söyleyen Op. Dr. Mert Demirel, "Lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Bunun dışında vajen onarımı da özellikle orta yaş kadınları tarafından sıkça talep görüyor. Vajina estetiğinde yapılacak işlem hastanın beklentisi ve mevcut durumu göz önüne alınarak belirlenir. Yani çözüm tek tip değil, kişiye özeldir" dedi.

HASTA MAHREMİYETİNE ÖNEM

Op. Dr. Mert Demirel, daha sonra şunları kaydetti; "Estetik cerrahide tüm işlemlerde mutlak bir hasta mahremiyeti vardır. Söz konusu vajina estetiği olduğunda da, bu kural titizlikle uygulanmaya devam eder. Ekibin bu özeni, hastalar için güven verici bir unsurdur. Vajina estetiğinde hastanın talep ve beklentilerini net bir şekilde ifade edişi çok önemli. Elbette bu beklentilerin hekim tarafından değerlendirilip, ne kadarının yapılabilir olduğu da gerçekçi bir şekilde açıklanmalıdır. Bu karşılıklı iletişim, tüm işlemlerde başarının bel kemiğidir.

Kişinin kendine duyduğu özgüven, sağlıklı bir ilişkinin en temel noktasıdır. Bu yüzden cinsel estetik, kadınlar için sanılandan çok daha fazla önem taşıyor. Kadınlar bugün sahip olduğu değerlerin farkında. Gereksiz kaygıları bir ömür taşımak yerine, güvenebilecekleri bir cerrah seçerek tıbbın ve teknolojinin imkanlarından yararlanmayı seçiyorlar."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim