• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kadınlar Voleybol 3. Lig

Kadınlar Voleybol 3. Lig
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Lig 1. Grup temsilcisi Alaşehir Belediyespor 26'da 26 yaparak adını 2. Lige yazdırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Lig 1. Grup temsilcisi Alaşehir Belediyespor 26'da 26 yaparak adını 2. Lige yazdırdı. Ankara'da oynanan yarı final karşılaşmalarında yenilmezlik serisini sürdüren Alaşehir Belediyespor, final grubunda da ikide iki yaparak adını 2. Lige yazdırdı. Alaşehir Belediyespor bugün Bursaspor ile grup liderini belirleyecek maça çıkacak. İki takımda bu maç öncesi 2. Lige çıkmayı garantiledi.

Alaşehir Belediyespor'un başında yer alan Turgutlulu antrenörler Kürşat Çetin ve Murat Benekli zoru başararak namağlup bir şekilde adlarını 2. Lige yazdırdılar. 26 maçta 26 galibiyet elde eden Alaşehir'in Sultanları final grubunda rakipleri Denizli Gençlik Hizmetleri ve Gençlerbirliği'ni 3-0'lık sonuçlarla yenerek ikide iki yaptı ve 2. Lige merhaba dedi. Sezona 2. Lig parolasıyla çıkan ve ligde 22'de 22 yaparak iddiasını ortaya koyan Alaşehir'in Sultanları yarı final grubunda Samsun Büyükşehir Anakent, Anadolu Üniversitesi ve Mersin BBSK ile mücadele etti. Anadolu Üniversite ve Mersin BBSK'yı 3-0, Samsun temsilcisini 3-2 yenerek 8 puan toplayan Alaşehir Belediyespor yarı final grubun lider tamamladı. Manisa temsilcisi final grubunda Gençlerbirliği, Bursaspor ve Denizli Gençlik Hizmetleriyle mücadele etti. Alaşehir Belediyespor final grubunun ilk iki maçında rakiplerini geride bırakarak uzun zamandır hayal ettikleri 2. Lige adlarını yazdırdı.

Alaşehir Belediyespor Başantrenörü Kürşat Çetin, "Biz 2. Lig parolasıyla yola çıktık ancak adım adım ilerledik. İlk hedefimiz normal sezonu play off potasında bitirmekti ve normal sezonu yenilgisiz zirvede tamamladık. İkinci hedefimiz ise yarı final grubundan final grubuna kalmaktı, onu da yenilgisiz geçip finale kaldık. Tüm çalışmalarımızın karşılığını alacağımız ve telafisi olmayan maçlar oynadık. 2. Lige çıkmayı sonuna kadar hak ettik. Bu başarıda en büyük pay değerli oyuncularımındır. Her maç yüreklerini ortaya koydular, biz sadece ne yapmaları gerektiğini anlattık. Onların çıkıp aslanlar gibi mücadele ettiler. 2. Lige adım attık ve Alaşehir bunu çoktan hak etmişti. Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanım Gökhan Karaçoban'a, yöneticilerimize, sponsorlarımıza ve en önemlisi coşkulu seyircimize teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim