• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kadınlar Türkiye Kupası öncesinde toplantı düzenlendi

Kadınlar Türkiye Kupası öncesinde toplantı düzenlendi
Türkiye Basketbol Federasyonu 2015 - 2016 Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final müsabakaları Kayseri'de oynanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2015 - 2016 Sezonu Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final müsabakaları Kayseri'de oynanacak. Final maçları öncesinde geniş katılımlı toplantı düzenlendi. Toplantıda basketbolcular kupa ile fotoğraf çektirip birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

Geçmişte önemli maçlara ev sahipliği yapan Kadir Has Spor Salonu'nda Kadınlar Türkiye Kupası sekizli final maçları 2 Mart Çarşamba günü başlıyor. Finalde, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi, Basketbolu Geliştirenler Derneği, Edirne Belediyesi Edirnespor, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi takımları elemeli olarak mücadele edecek.

Final maçları öncesinde ise Kayseri Mahallesi'ndeki restoran da takım temsilcilerinin de katılımıyla düzenlenen basın toplantısına Kayseri Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, yönetim kurulu üyesi Aydın Şerbetçioğlu, federasyonun eski asbaşkanı Metin Şahin, İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam da katıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Metin Şahin, Kayseri'nin basketbolda önemli şampiyonalara ve finallere ev sahipliği yaptığını belirterek, sekizli finalin buraya verilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Şahin, finallere katılan takımlara başarı dileklerinde bulunarak, görev alan herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin bugüne kadar önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını ve bu şampiyonanın da Kayseri'de yapılmasından duyduğu mutluluğu ifade etti. Çelik, "Kayseri, şehre kazandırılan spor tesisleri ile birlikte bir spor kenti olmuştur. Hemen hemen her branşta önemli tesisler vardır. Futbolda, kayakta, basketbolda her türlü organizasyonun altından başarıyla kalkmaktadır. Kadınlar Türkiye Kupası da kentimize değer katacak bir organizasyondur. Tabi AGÜspor ve seyircisinin bu maçların şehrimizde oynanmasında önemli katkıları vardır. Çünkü ligde seyirci ortalaması en yüksek olan takım AGÜspor kadın basketbol takımımızdır. Basketbolseverleri 5 Mart'a kadar sürecek bu çekişmeli maçlara bekliyoruz.'" diye konuştu.

Kadir Has Salonu'nda saat 13.00'te Hatay Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe, 15.15'te Yakındoğu Üniversitesi - AGÜ, 17.30'da Basketbolü Geliştirme Derneği-Edirne Belediyespor, 19.45'te ise Beşiktaş - Galatasaray maçı oynanacak.

Cihan

Kadınlar Türkiye Kupası öncesinde toplantı düzenlendi

Kadınlar Türkiye Kupası öncesinde toplantı düzenlendi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim