• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kadınlar Günü’nde, Anlamlı Ziyaret

Kadınlar Günü’nde, Anlamlı Ziyaret
Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 4 Ağustos...

Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 4 Ağustos 2012 yılında Hakkari'deki hain terör saldırısında şehit olan Malatyalı Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın evini ziyaret etti.

Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü farklı bir etkinlikle kutladı. 4 Ağustos 2012 yılında Hakkari'de hain bir terör saldırısında şehit olan Malatyalı Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın evini ziyaret eden Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Ebru Yiğitvar Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, şehidin annesi Meryem Kurak'a çiçek ve hediye verdi. Ziyaret öncesinde bir açıklama yapan Ebru Yiğitvar Ergül, gelişmiş toplumların kadınların destekleri sayesinde kalkınmaya ve büyümeye devam ettiğini ifade etti. Kalkınma ve gelişmenin kadınlar olmadan mümkün olamayacağını vurgulayan Ergül, "Gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kadınlarımızın iş dünyasından her alanda yaptıkları katkılar göz ardı edilemez. Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Dinimizde kadınlarımız hakkında ise kadın iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir arkadaş, merhamet timsali, şefkat abidesi ve hepsinden önemlisi Allah'ın en güzel bir şekilde yarattığı güzel, zarif, nazik bir kul ve insandır denilmektedir. Bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" diye konuştu.

Kadınlar Günü’nde, Anlamlı Ziyaret

Kadınlar Günü’nde, Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim