• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Kadın Yöneticilere "İşletme Merceği" Semineri

Kadın Yöneticilere "İşletme Merceği" Semineri
Antalyalı kadın yöneticiler, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde,...

Antalyalı kadın yöneticiler, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından uygulanan Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı kapsamında, 7 Ocak Perşembe günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geliyor.

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen "Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı" kapsamında kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek, sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi vermek amacıyla ülke genelinde bir dizi seminer düzenleniyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek seminerde, kadın girişimci ve yöneticilerin özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak sunulan hizmet kapsamında işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, işletmelerinin güçlü yanlarını, yönetim becerilerini ölçebilecekleri "İşletme Merceği" hakkında bilgi sahibi olacaklarını bildirdi. Başkan Davut Çetin, "seminerlerden edinilen bilgiler ile üreten, firmasına değer katan kadınlarımız işletmelerini kapsamlı şekilde inceleme, analiz etme imkânı bulacaklar, firmalarını mercek altına alacaklar" şeklinde konuştu.

KATILIM ÜCRETSİZ

Başkan Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek seminere tüm kadın girişimci, yönetici ve işletme ortaklarının ücretsiz olarak katılabileceklerini de kaydetti.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu'da Antalya'da faaliyet gösteren ve kadınlar tarafından yönetilen işletmeler için düzenlenecek seminerde, kadın liderler olarak kendi potansiyellerinin ve güçlerinin farkına varma fırsatını elde edeceklerini belirtti. Kocaoğlu ayrıca katılımcıların bölgedeki diğer kadın girişimci ve yöneticilerle de tanışarak, ortak bir platformda diyalog geliştirme imkanı elde edeceklerini de sözlerine ekledi.

Seminerde İnsan Kaynakları Danışmanı, Eğitmen ve Profesyonel Koç Özlem Palabıyık tarafından, "İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet" başlıklı sunum yapılacak. Söz konusu sunumda, her lider kadının kendi potansiyelinin farkına varıp, önüne engeller çıktığında motivasyonunu kaybetmeden ve gücünü kullanarak hayalini emin adımlarla hayata geçirebileceğinin altı çizilecek ve buna ilişkin ipuçlarına değinilecek. Kadın İşletme Semineri, katılımcılara EBRD'nin küçük işletme destek hizmetlerine ve katılımcı bankaların sunduğu finansal ve diğer ürün ve hizmetlerine de erişim fırsatı sağlayacak. Seminer sırasında kadın girişimciler katılımcı banka yetkilileri ile birebir görüşme imkanı da bulabilecek.

Seminer, bölgemizdeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra, katılımcı bankalar Finansbank, TEB, Türkiye İş Bankası ve VakıfBank'ın iştirakleriyle, 7 Ocak 2016 Perşembe günü saat 12:30'da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda yapılacak.

Kadın Yöneticilere "İşletme Merceği" Semineri

Kadın Yöneticilere "İşletme Merceği" Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim