• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kadın iç çamaşırı çalana 8 yıl hapis

Adana'da, balkonlarda asılı olan kadın iç çamaşırlarını çaldığı ileri sürülen mobilyacı kalfası 28 yaşındaki Tuna N. hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Merkez Yüreğir İlçesi Haydaroğlu Mahallesi'nde oturan Tuna N., iddiaya göre, 9 Eylül 2013'de, aynı mahalledeki S.G.'ye ait tek katlı evin bahçesinde yakalanarak polise teslim edildi. Evinde yapılan aramada çalıntı olduğu ileri sürülen 43 külot ve sutyen bulunan şüpheli, hakkındaki suçlamayı kabul etti. 
 
PİŞMANIM
 
Şüpheli Tuna N., "Sokakta gezerken canım sıkıldı. Bir evin kapısının üzerinden atlayarak bahçesine girdim. Beni yakalayıp, polise teslim ettiler" dedi. Kadın iç çamaşırı çaldığı öne sürülen Tuna N., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüpheli, adliyeden ayrıldıktan sonra merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi'ne gitti. Burada dövme yapan bir işyerine giren Tuna N., işyeri sahibi Ozan Sertaç K.'nın masa üzerinde duran cep telefonunu çalıp fark ettirmeden ayrıldı. Telefonun çalındığını anlayan işyeri sahibi durumu polise bildirdi. İşyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızın Tuna N. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, şüpheli evinde gözaltına aldı. Cep telefonu hırsızlığını da itiraf eden şüpheli, Nöbetçi 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesinde, "Dövme yaptırmak için gitmiştim. Masanın üzerinde telefonu gördüm. Ve bu telefonu aldım. Sonra akşam polisler evime geldiler. Pişmanım" dedi. 
 
8 YILA KADAR HAPİS CEZASI
 
Tutuklanan Tuna N.'nin karıştığı hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, iddianamesini hazırladı. Sanık hakkında, çamaşır hırsızlığıyla ilgili 16'ıncı Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede 8 yıla kadar, cep telefonu hırsızlığıyla ilgili 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
 
Sanığın yargılamasına önümüzdeki günlerde başlanacak. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim