• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kadın Gırışımcı Yönetıcıler Sertıfıkalarını Aldı

Kadın Gırışımcı Yönetıcıler Sertıfıkalarını Aldı
Boğaziçi Üniversitesi, Garanti Bankası Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve Kocaeli Ticaret Odası'nın Kocaeli'de düzenlediği Kadın Girişimci Yönetici...

Boğaziçi Üniversitesi, Garanti Bankası Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve Kocaeli Ticaret Odası'nın Kocaeli'de düzenlediği Kadın Girişimci Yönetici Okulu 2016'nın ilk mezunlarını verdi.

Boğaziçi Üniversitesi, Garanti Bankası ve Kocaeli Ticaret Odası'nın işbirliğiyle faaliyet gösteren "Kadın Girişimci Yönetici Okulu', 2016 yılındaki ilk mezunları sertifikalarını aldı. Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleşen ve 5 hafta süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin bilgi birikimini ve vizyonunu geliştirmek hedeflendi. KOTO eğitim salonunda düzenlenen programa Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak, BÜYEM Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörü Dr. Işıl Keskin Şahan ve kadın girişimciler katıldı.

Kadınların üretimdeki önemine değinen Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, "2023 yılında büyük hedefleri olan ülkemizde, kadınlarımızın da erkekler kadar iş hayatında olması gerekiyor. Özellikle belirtmeliyim ki, Türkiye ekonomisi ancak kadın girişimcilerin de destekleriyle daha güçlü konuma gelebilecektir. Odamız çalışmaları bakımından "Girişimcilik Yılı" olarak ilan ettiğimiz 2015 yılı boyunca KOTO Akademi kapsamında 777 girişimci adayına eğitimler verdik. Bu sayının 446'sını yani yüzde 57'sini kadın girişimci adayları oluşturdu. Kadın girişimcilerimizin yanında olmaya, onların işlerin büyütmek ve uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak amacıyla düzenlenen projelerde işbirlikçi olarak yer almaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından kursu tamamlayan 45 girişimci kadına törenle sertifikaları verildi.

Kadın Gırışımcı Yönetıcıler Sertıfıkalarını Aldı

Kadın Gırışımcı Yönetıcıler Sertıfıkalarını Aldı

Kadın Gırışımcı Yönetıcıler Sertıfıkalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim