• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Kadın Gazetecilerden Kadınlara Anlamlı Ziyaret

Kadın Gazetecilerden Kadınlara Anlamlı Ziyaret
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi kadınlar, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınları ziyaret ederek, ilk olarak 87 yaşındaki emekli öğretmen Edibe...

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi kadınlar, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınları ziyaret ederek, ilk olarak 87 yaşındaki emekli öğretmen Edibe Bayram'a çiçek verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik bir dizi ziyaret yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteci kadınlar, ziyaretlerine Gaziantep'in en yaşlı eğitimcisi olan emekli öğretmen Edibe Bayram ile başladı. Kadın gazeteciler, Bayram'a çiçek vererek Kadınlar Günü'nü kutladı. Ziyaret nedeniyle duygulanan Edibe Bayram ise ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, tüm kadınların gününü kutladı. Bayram, "Bütün kadınları hatırlayalım. Şehirli olsun, köylü olsun hiç birini bugün unutmayalım. Onlar da bizim annelerimiz, ablalarımız. Emekçi kardeşlerimiz, onların da anneler gününde sağlık, mutluluklar diliyorum. Onlara hepsini öpüyorum. Bütün annelerin 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Çok öğrenci yetiştirdim, hepsi de benim için evlat gibiydi. Onlarla çok güzel eğitim öğretim yılları geçirdim. Hala da onları arzuluyorum. Eski öğrencilerimden bazıları arada, sırada ziyaretime geliyor. 1952 yılında mesleğe başladım. İlk görev yerim İskenderun olmuştu. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

ÇALIŞAN KADINLARA SÜRPRİZ

Gazeteciler cemiyeti üyesi gazeteci kadınlar, daha sonra bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek, burada çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Fabrikadaki kadın işçilerle sohbet eden gazeteci kadınlar, tüm işlere çiçek verdi.

Kadınlar, günün anısına kadın işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kadın Gazetecilerden Kadınlara Anlamlı Ziyaret

Kadın Gazetecilerden Kadınlara Anlamlı Ziyaret

Kadın Gazetecilerden Kadınlara Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim