• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Kadın futbolculardan Vali Toprak’a ziyaret

Kadın futbolculardan Vali Toprak’a ziyaret
Nevşehir ve Malatya'da yapılan play-off müsabakalarında ilk ikiye girerek, gelecek sezon Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Hakkari Gücü Kadın...

Nevşehir ve Malatya'da yapılan play-off müsabakalarında ilk ikiye girerek, gelecek sezon Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı; Nevşehir ve Malatya'da yapılan play-off müsabakalarında ilk ikiye girerek, gelecek sezon Kadınlar 1. Ligi'nde kenti temsil etme hakkı kazandı. 1. lige çıkan takımın yönetici ve sporcuları, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu'nun salona gelmesiyle birlikte futbolcular "en büyük vali bizim vali" sloganları attılar.

Ellerindeki kupalarıyla ziyarete gelen Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, bir süre Vali Toprak ile sohbet ettiler. Burada konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak, bugün Hakkari'nin gurur duyduğu kadın futbolcuların 1. lige yükselmesi vesilesiyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Vali Toprak, "Bizim her zaman gururlandığımız gibi Hakkari, sporun her alanında çok büyük başarılara imza atıyor. Kayaktan, masa tenisinden, güreş ve atletizmden gençlerimiz, çocuklarımız bizim harcamış olduğumuz emeğin karşılığını fazlasıyla bize yaşatıyorlar. Şu anda en üst düzey ligde bu genç kızlarımız, ilimizi temsil edecekler. Yaklaşık 4 yıldır Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele ediyorlardı ve 3-4 defa denemelerine rağmen bir türlü gerçekleşemiyordu. Bu yıl ise normal sezonu ikinci olarak tamamladılar ve 4 takım arasındaki müsabakalarda çok başarılı sonuçlar alarak, gerçekten birbirinden zor rakiplerini farklı yenerek şu anda Kadınlar 1. Ligi'ne çıkmış bulunuyorlar. Bu bizim için ve Hakkari halkı için gurur verici bir gelişmedir. Tam olarak da bir maddi destek sunmamıza rağmen, rakiplerini farklı yenerek güzel bir yere çıkmış bulunuyorlar. Bu başarıyı sağlayan da bu ilin çocuklarıdır. Bu gençlerimizi kutluyorum ve hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. İnşallah 1. ligde de bu başarılarını sürdüreceklerdir. Amaçları sadece 1. ligde oynamak değil, daha da ileriye giderek ülkemizi de yurt dışında temsil edeceklerdir inşallah. Ben kendilerinde bu hevesi, bu gücü gördüm. İnşallah bizde bundan sonra bütün dikkatimizi bu gençlerimize çevireceğiz ve onlara destek olacağız. İnşallah hep beraber çok daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı yönetimi ve oyuncuları, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim