• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor
Nazilli Belediyesi'nden bir sosyal hizmet daha hayata geçirildi. Nazilli Belediyesi tarafından yapılan ve bu güne kadar Nazillili bayanlar ve çocuklar için...

Nazilli Belediyesi'nden bir sosyal hizmet daha hayata geçirildi. Nazilli Belediyesi tarafından yapılan ve bu güne kadar Nazillili bayanlar ve çocuklar için pek çok etkinliğe ve hizmete imza atılan Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinde şimdide 4-6 yaş arası çocuklara Anaokulu hizmeti veriliyor.

Nazilli Belediyesi Özgecan Kadın Dayanışma Evinde 4-6 yaş çocuklara ücretsiz Anaokulu hizmeti veriliyor. Hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki gurup halinde eğitim ve bakım hizmetinin verildiği Kadın Dayanışma Evinde maddi olanaksızlıklar yüzünden Anaokuluna gönderilemeyen çocuklar ve bunun yanı sıra dışarıda işleri olan annelerin çocuklarına saatlik bakım hizmeti veriliyor. Azami olarak 3 saatliğine Çocuklarını Kadın Dayanışma Evine bırakan anneler işlerini gönül rahatlığı ile görürken çocuklarına Kadın Dayanışma Evinde hazırlanan Anaokulu sınıfında Çocuk Gelişim Bölümü Mezunu eğitmen Zeynep Çamdal tarafından verilen değişik etkinlikler ile zamanlarını değerli bir şekilde geçirmeleri sağlanıyor. Saatlik gelen çocukların yanı sıra sabah ve öğleden sonra guruplarındaki 4-6 yaş arası çocuklara bu yaş grubu için oluşturulmuş oyun odasında çeşitli eğitim materyalleri aracılığıyla eğlenceli saatler geçiriyor. Miniklere, okul öncesi eğitimin yanı sıra, boyama ve süsleme gibi çeşitli materyaller aracılığıyla el becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlik ve faaliyetler yaptırılıyor.

Uygulama dar gelirli ve imkânları kısıtlı olan Anneler tarafından memnuniyet ile karşılanırken, Nazilli Belediyesi tarafından Turan Mahallesinde kadınların kişisel gelişimlerini artırmak, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanmaları için çeşitli eğitimler de verilmesi için yapılan Kadın Dayanışma evinde ihtiyaca göre hizmetlerin de verilmeye devam edeceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Sorunların çözümü ve aynı paydada buluşmak üzere kurduğumuz ve kadınlara sosyal, ekonomik ve sağlık anlamında destek sunabilmek amacıyla yola çıktığımız bu dayanışma evinde kadınların kişisel gelişimlerini artırması, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanması için çeşitli eğitimler ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz personelince hizmet verilen Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinden tüm Nazillili bayanlarımızın yararlanmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreç içinde Nazilli'mizin başka mahallelerinde de Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evi gibi yerler yaparak Nazilli'nin tüm bayanlarına ve çocuklarına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kadın Dayanışma Evinde Anaokulu Hizmeti Veriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim