• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kadıköy'de Nani şov!

Kadıköy'de Nani şov!
Fenerbahçe'nin flaş transferi Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftara açık olarak düzenlenen törende 3 yıllık sözleşme yaptı.

Portekizli, “İngiltere’de oynamış futbolcuyum. Orada da sert savunma var. Sahada da bir hakem var. O bizi korumakla yükümlü. Umarım beni de korurlar” yorumunu yaptı.

KADIKÖY, dün önemli günlerinden birini daha yaşadı. Fenerbahçe’nin Manchester United’dan transferi Luis Nani, 1907 alt tribününü tıklım tıklım dolduran binlerce taraftar önünde, resmi sözleşmeye imza attı, duygulandıran bir konuşma ve topla şov yaptı.

Sahaya sportif direktör Giuliano Terraneo ve idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte çıkan Portekizli, kurulan platformda 3 yıllık imzayı attı.

“GURUR DUYUYORUM”

TERRANEO’nun kısa bir konuşmayla “Hoş geldin” deyip mikrofonu verdiği Nani’nin sözleri sık sık taraftarların alkış ve sloganlarıyla kesildi. Portekizli oyuncu konuşmasında şunları söyledi:
“Buraya gelip bana bu güzel karşılamayı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Hayatımın en özel günlerinden birini yaşıyorum. Fenerbahçe’nin bir oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Şimdi size söz vermeyeceğim, laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum. Umuyorum ki hep birlikte mutlu olacağız.”

 

“İNGİLTERE’DEN ALIŞKINIM”

NANI, Türkiye liglerini tanıyıp tanımadığı ve savunma sertlikleri ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, “İngiltere Premier Ligi’nde forma giymiş bir oyuncuyum. Orada da sert savunma oyuncuları var ve ben onlara karşı epey başarılı olduğumu düşünüyorum.

Futbol sizi her zaman güçlü olmaya yöneltiyor. Ayrıca sahada bir hakem var. O bizi korumakla yükümlü. Umarım beni de korurlar” ifadelerini kullandı.

“YAŞIM 29 DEĞİL 28”

BASIN toplantısında bir gazetecinin sorusuna, “29 yaşındasın” diye başlaması, ilginç bir diyaloğa yol açtı. Önce soruyu yanıtlayan Nani, konuşmasının bitiminde, “Bu arada, ben 28 yaşındayım” dedi.

Nani, Sporting Lizbon’a kiralanmanın kendisine çok iyi geldiğini, şu anda harika hissettiğini sözlerine ekledi.

ÇAKIR’IN ÇIKARDIĞI KIRMIZIYI UNUTTUM

NANİ, bir gazetecinin 2012-13 sezonunda şampiyonlar ligi’nde Manchester United formasıyla Real Madrid’e karşı oynadıkları maçta Cüneyt Çakır’ın kendisine çıkardığı ve çok tartışılan kırmızı kartı hatırlatması üzerine Nani, olayı unuttuğunu söyledi. Portekizli, “Sahada her şey olabiliyor. Bu da geçmişte kalan bir olay” ifadelerini kullandı.

Nani basın toplantısında, “Hayatımdaki en güzel hislerden birini yaşıyorum. Kararımdan dolayı gurur duyuyorum. Geldiğimden beri görüyorum ki, bu ülkede kibar ve sıcak insanlar var. Burada olduğum sürece bu takıma her şeyi vereceğim.

Bu ilgiye, karşılık vermek istiyorum. Şunun sözünü verebilirim.. Ben bu kulübe kalbimi vereceğim. Her şeyimi vereceğim” diye konuştu.

 

BONSERVİSİ 6 MİLYON €

FENERBAHÇE, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimle, Nani için Manchester United’a ödenecek bonservis bedelini açıkladı.

ManU’ya 6 milyon Euro bonservis ödeneceği ifade edildi. Oyuncunun alacağı yıllık ücrete dair bir açıklama ise yapılan duyuruda yer almadı.

BURADA ÇOK MUTLU OLACAKSIN

STATTA düzenlenen imza töreni öncesi kulüp binasına gelen Luis Nani, burada başkan Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

Aziz Yıldırım, “Hoş geldin” dediği Portekizli oyuncuya hitaben, “Böyle bir sporcunun burada olmasından büyük sevinç duyuyoruz.

Ondan beklentimiz güçlü olan takımımızı bir kademe daha yukarıya götürmesi” dedi.
Yıldırım, takımdaki yerli ve yabancı oyuncuların kalitesine dikkat çekerken, Portekizli futbolcuları da hatırlattı ve şöyle devam etti...

“ÇOK MUTLUYUM”

“Meireles burada, Bruno Alves burada. İstanbul güzel bir şehir. Yaşanacak yer. Ailenle burada mutlu yaşayacaksın.” Yıldırım’ın, “Biz onun gelmesinden memnun ve mutluyuz. Kendisi mutlu mu” diye sorması üzerine Nani, “Evet” yanıtını verdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim