• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kaç haftalık hamilesiniz?

Kaç haftalık hamilesiniz?
Günümüzde internet sayesinde neredeyse bilgi elde edemeyeceğimiz bir konu kalmamıştır. Her yaştan insan internet sayesinde istediği konuda bilgiye sahip olmaktadır.

Günümüzde internet sayesinde neredeyse bilgi elde edemeyeceğimiz bir konu kalmamıştır. Her yaştan insan internet sayesinde istediği konuda bilgiye sahip olmaktadır.

Hamilelik ve annelik konusunda tüm bilgileri öğrenebileceğiniz ve güvenebileceğiniz Hamilelikvegebelik.com internet sitesi anne adaylarına her açıdan yardımcı olmakta ve hamilelik konusunda bilinmeyen gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

İnternet sitesi aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Sitede hamilelik dışında, normal yollarla gebe kalamayan çiftlerin başvurdukları yöntemlerden bir tanesi olan tüp bebek hakkında da açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca kadın ve çocuk sağlığı konularında da istenilen bilgilere siteden ulaşabilirsiniz.

Hamilelik kendisini hemen belli eden bir durum değildir. Genellikle hamile olan bayanların büyük bir çoğunluğu hamile olduklarını birkaç hafta geçtikten sonra hamileliğin belirtilerinin ortaya çıkması ile anlarlar. Bu aşamadan sonra hamile olan kişilerin akıllarına gelen en önemli sorulardan bir tanesi ne kadar süredir hamile olunduğudur. Hamile olan kadınların Kaç Haftalık Hamileyim sorusunun cevabını doktora gittikten sonra öğrenebilirler.

Günümüzde bu sorunun cevabı internet sayesinde de oldukça kolay ve zahmetsiz bir şekilde öğrenilmektedir. Böylesine önemli olan bu sorunun cevabını öğrenmek çiftleri oldukça rahatlatmaktadır. Hamilelik hesaplama sistemine göre anne adaylarının en son adet gördükleri tarihi sisteme girmeleri yeterlidir.

Bunun sonucunda sistem anne adaylarının kaç haftalık hamile olduğunu ve ne zaman doğum yapacağın öğrenmek mümkündür.

Bu konuda hesaplama yapan en güvenilir site hamilelikvegebelik.com internet sitesidir. Site anne adaylarının kaç haftalık hamile olduğunu ve doğumlarının hangi tarihte olacağını kesin olarak bildirmektedir. Sadece bir iki günlük bir pay ile ilgili tarihler hakkında fikir sahibi olunmaktadır. Hamilelik ile ilgili olan farklı hesaplama sistemlerine de hamilelikvegebelik.com sitesi üzerinden erişebilmektedir.

Cinsiyet belirleme, hamilelik hesaplama, yumurtalama günü hesaplama ve ne zaman doğum yapılacağının hesaplanması gibi farklı hesaplama sistemlerine site üzerinden erişebilirsiniz.

Bugüne kadar birçok kişinin faydalandığı hamilelikvegebelik.com web sitesi sayesinde anne ve baba adayları annelik ve hamilelik hakkında bilinmeyen birçok konu hakkında bilgi sahibi olmuştur. Sizlerinde hamilelik konusunda merak ettikleriniz varsa siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim