• BIST 9548.09
  • Altın 2498.711
  • Dolar 32.4979
  • Euro 34.5753
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Jet Fadıl, Cübbeli'nin biletini kesti

Geçtiğimiz günlerde STV'ye konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca'ya şok! Cübbeli'nin reklam yüzü olduğu Jetpa Holding sert bir açıklama ile Hoca'nın biletini kesti.

Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Caprice Gold Grubu Kurucusu Mehmet Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet Hocaile olan birlikteliklerine son verdiklerini belirtti.

Akgündüz'ün yaptığı açıklamada Cübbeli ile yolların ayrılmasına STV'ye konuk olduğu program gerekçe gösterildi. Cübbeli Hoca, Samanyolu TV'de dershanelerin kapatılması girişimi üzerine gelen sorulara muğlak yanıtlar verse de "Bir hizmet varsa onun genişletilmesinde fayda var. Durdurulmasında fayda yok." diyerek şaşırtmıştı.

DÜŞMANIMIZIN DOSTU BİZE DOST OLAMAZ!

Açıklamada "daha önceleri Samanyolu Televizyonu'nu seyredenin küfre girdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, geçtiğimiz günlerde Samanyolu Televizyonu'nda bir programa çıkmış ve bizi ve onu tanıyan herkesi hayretlere düşürmüştür" denilirken "Düşmanımızın dostu olan biri, artık bizim dostumuz olamaz'" ifadesi dikkat çekti.

CÜBBELİ ETİKETİMİZE HANGİ CESARETLE ZARAR VERDİ?

Cübbeli'nin STV'ye konuk olmasına çok sert tepki gösteren Akgündüz "Çok inandığınız 'mümin' bir dostunuzun, size yıllar boyunca acı vermiş başkalarıyla işbirliği yaptığını görmeniz size daha büyük bir acı verir. Bu güne kadar, kendisine iyilikten başka bir şey yapmadığımız Cübbeli Ahmet, hangi fetva, hangi akıl ve hangi hakla, arkasında duran gücümüzü ve kendisine güvenerek emanet ettiğimiz etiketimizi, bizden habersizce ve bize karşı kullanarak, telafisi mümkün olmayacak zararların içerisine atma cesaretini kendisinde bulmuştur acaba? Düşmanımızın dostu olan biri, artık bizim dostumuz olamaz'" dedi.

CÜBBELİ HOCA STV'DE NE DEMİŞTİ?

İşte Cübbeli'nin STV'deki o programda yaptığı açıklamalar;

"Çok büyük bir boşluk var özellikle Doğu'da Güneydoğu'da bir nesil kaybolma tehlikesi içinde. Bunlara kim hizmet ediyorsa kim bunları topluyorsa kim bunları cehaletten kurtarıyorsa kim bunları Allah, Peygamber, ana babaya itaat topluma saygı büyüklere saygı küçüğe şefkat öğretiyorsa biz bunlara duacıyız. Bunlara duacı olmak gerekir. "

HALKIN RIZASI ÖNEMLİ

"Gözetilmesi gereken husus halkımızın rızası istişaresi. çünkü herkes çoluk çocuğuyla uğraşıyor. Medine kurtuldu bir istişareyle. Sormanın çok önemi var. Çoluk çocuğu terbiyeden aciz kaldık. Yardım Allah'tan istiyoruz ama sebepler alemindeyiz. Sebeplere tevessül etmek istiyoruz. Yani aracılar koymamız lazım. Kendimiz ilgilenemiyoruz. "

CEHALET DERT İLACI OKUMAK

"En büyük dert cehalet. başta bilgisizlik. İlacı da okumak. Çoluk çocukla ilgilenilmesi lazım. Aksi takdirde kaçınılmaz olarak Allah muhafaza kötü huylar kötü alışkanlıklar doğuda güneydoğuda terör odaklarına yem olma tehlikesi... İstanbul'da büyükşehirlerde uyuşturucu belaları... Çok tehlike var. dolu kayıp çocuk var. bütün bunlar irtibatsızlıktan sokakta kalmalarından oluyor."

ACELECİ OLMAMALI

"İnsanlar çoluk çocuklarının yetişmesi için faydalı yerlere göndermek güvenilir yerlere göndermek... Lafına lafzına dikkat eden insan olmasına özen gösteriyorlar. Aileler bunda haklıdırlar. Aceleci olmamak lazım. Çünkü kararlar aceleci verilirse zararla oturma tehlikesi var."

FADIL AKGÜNDÜZ'ÜN AÇIKLAMASININ TAMAMI

15 bin 300 ortağı ve 3 milyon nüfusa tekabül eden 700 bin aile müşterisi ile, nitelikli bir topluluktan oluşan grubumuz, şu bulunduğumuz yıl içinde 25. yılını idrak etmiş bulunmaktadır. Çeyrek asırdır, doğusundan batısına kadar, uluslararası düzeydeki projelerle, ülkemizin kalkınması için büyük mücadeleler veren ve geçtiğimiz o karanlık dönemde, bu yolda büyük bedeller ödeyen grubumuz, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hiç kimseden çekinmeden, Yüce Hak’kın yardımı ve halkımızın desteği ile hak çizgisinden kesinlikle ödün vermeden, doğru yolda ilerlemeye devam edecektir.

'BÜLENT ECEVİT'E ELEŞTİRİ'

'Koç Grubu'nun çok seviştiği ve Fethullah Gülen'in kendisi için şefaat etmek istediği yegane kişi olan Bülent Ecevit'in son başbakanlık döneminde, ülkesine, Müslümanlara ve tüm insanlığa daha iyi imkanlar sağlamak için çalışan Jetpa Holding'i yok etmek amacıyla, devletin gücünü kullanarak nasıl bir ölümcül saldırı gerçekleştirdiği, tüm kamuoyunun gözü önünde cereyan etmiştir. 11 yıl süren uzun bir hukuk mücadelesi sonunda, Mart 2011'de Yargıtay'ın nihai kararıyla, grubumuzun ve şahsımın aklanmış olması ve tüm mal varlıklarımıza konulan ihtiyati tedbirlerin kaldırılması, bize yapılan saldırının ne kadar hunharca ve haksız yere yapıldığını gözler önüne sermiştir.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim