• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığına Yaşar Bahçeci Yeniden Seçildi

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığına Yaşar Bahçeci Yeniden Seçildi
Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Nisan ayı Olağan Meclis toplantısında Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniden birlik başkanlığına...

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Nisan ayı Olağan Meclis toplantısında Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Kırşehir Ramada Resort Otelde gerçekleşen toplantıya Jeotermal Belediyeler birliğine bağlı 230 belediye başkanı katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan toplantıda ihtisas komisyonu oluşturuldu. Oluşturulan komisyonda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un geçirdiği kalp krizi sonrası üzüntülerini belirterek konuşmasına başladı.

Başkanlık Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Seçime tek aday olarak giren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, tekrar birlik başkanlığı görevine seçildi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Merkezi yapılan oylama ile Kırşehir'den Ankara'ya alındı. Birlik Başkanı Yaşar Bahçeci yapılan değişiklikle bundan sonraki çalışmaların daha etkili ve yoğun şekilde devletin merkezinde yapılacağını ve üye belediyelerin bundan sonraki süreçte Ankara'da ki işlerinin takibinin daha kolay yapılabilmesi amacı ile birliği Ankara'ya taşıdıklarını ifade etti.

Danışma Kurulu üyeleri ile toplantı yaptıklarını anlatan Birlik Başkanı Yaşar Bahçeci, "Elimizde ki bütçe ile neler yapabiliriz diye istişare yaptık. Planlamayı yaptık. Görüş birliği oldu. Şehirlerin sahipleri bizleriz. Bizler ne yaparsak o olacak. Enerji Bakanı ile bir görüşmemiz olacak. Kendilerine Jeotermal hakkında da bilgilendirme yapacağız. 2015 Mayısında Dünya Jeotermal kongresine de katılım gösterildi. Birliğimiz stant açarak bilgilendirme yaptık. Türkiye dünya da jeotermal alanında bir gelişme gösterdiğimiz ortaya çıktı. Ne yapmamız gereği ortaya net şekilde gösterilmeli, jeotermal noktasında en üst düzeyde çalışmalar yapılmalı. İllerin bütün potansiyellerini bilmemiz gerekir. Sizin önerilerinizi de daima önemsiyoruz.Ekim ayı toplantısını Urfa ili Haliliye Belediyesi tarafından yapılacak."dedi.

Toplantının seçimin merkezinde olduğunu belirten Birlik Başkanı Yaşar Bahçeci, "Yozgat'ın Sorgun ilçesinde de bir eğitim programı planlayacağız. Elimizde ki envanterleri en iyi şekilde kullanarak gerekli olan bütün çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bütün başkanlarımızın tecrübelerinden de faydalanacağız." diye konuştu.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısı Kırşehir'de pazar günü sona erecek.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığına Yaşar Bahçeci Yeniden Seçildi

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığına Yaşar Bahçeci Yeniden Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim