• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

J. Peter Begalla Türkiye’de

J. Peter Begalla Türkiye’de
ABD'nin Aile İşletmeleri konusunda dünyanın tanınmış eğitimci ve danışmanlarından J. Peter Begalla 7. Aile İşletmeleri Kongresi için Türkiye'de.

ABD'nin Aile İşletmeleri konusunda dünyanın tanınmış eğitimci ve danışmanlarından J. Peter Begalla 7. Aile İşletmeleri Kongresi için Türkiye'de.

İş dünyasının önde gelen aile işletmesi üyeleri, yöneticileri, akademisyenler ve araştırmacılar; İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (AGMER) iki yılda bir düzenlediği 7. Aile İşletmeleri Kongresi'nde bir araya gelecek.

Aile işletmeleri olgusunu üniversite düzeyinde bilimsel bir perspektiften inceleyen Türkiye'deki ilk merkez olan AGMER'in düzenlediği kongre, bu yıl 14 - 15 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek; alanında uzman ulusal ve uluslararası isimleri ağırlayacak.

'Aile İşletmeleri ve Büyüme', "Büyümenin Getirdiği Sorunlar', "İkinci (ve sonraki) Nesillere Geçiş', "Aile İşletmeleri ve Kurumsallaşma', "Aile İşletmeleri ve Sürdürülebilirlik', "Aile Kültürü/İşletme Kültürü', "Aile Vakıfları', "Büyümenin Ekonomik ve Hukuki Boyutu" gibi konuların konuşulacağı kongrede, Aile İşletmeleri Danışmanı, Stetson Üniversitesi Misafir Öğretim Üyesi, Family Business Magazine ve Directors & Boards Magazine Konferans ve Eğitim Direktörü, Kiolbassa Provision Co. Bağımsız Yöneticisi, Learning Information Technologies Kurucusu ve Başkanı gibi birçok unvanı bir arada taşıyan J. Peter Begalla, Türk iş dünyası ve akademisyenleriyle buluşacak.

Açılış konuşmalarını İİBF Dekanı ve AGMER Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dündar, İKÜ Rektörü Prof. Dr. S. Semahat Demir ile İKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver'in yapacağı kongrenin ana konuşmacılarından bir diğeri ise iş dünyasının yakından tanıdığı isim İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince olacak.

Kongrenin birinci günü gerçekleşecek oturumlarda Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Abdi İbrahim Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nesrin Esirtgen, Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Almelek Matbaa Mürekkepleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Almelek, Değer Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İlhami Fındıkçı, Beyaz Fırın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nathalie Stoyanof Suda, Hayat Kimya Yönetim Kurulu Üyesi ve Hayat Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Orhan İdil, İKÜ Önceki Dönem Rektörü Prof. Dr. Tamer Koçel, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Barış Baraz ve Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar gibi birçok önemli isim bir araya geliyor.

Kongrenin ikinci günü ise Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden araştırmacı ve akademisyenlerin aile işletmeleri ile ilgili yapmış oldukları araştırmalar ve bildiriler dinleyicilere sunulacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim