• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İzol: “Bıkmayacağız, Yılmayacağız, Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz”

İzol: “Bıkmayacağız, Yılmayacağız, Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz”
GİAF Başkanı Mehmet Serkan İzol, iş dünyası olarak ülkenin içinde bulunduğu durum karşısında bıkkınlık göstermeyeceklerini, yılmayacaklarını...

GİAF Başkanı Mehmet Serkan İzol, iş dünyası olarak ülkenin içinde bulunduğu durum karşısında bıkkınlık göstermeyeceklerini, yılmayacaklarını ve yatırımlara tüm hızıyla devam edeceklerini belirterek, "Yatırımlarımıza ara vermeden devam edecek, istihdam, ihracat oranlarını arttırabilmek adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu (GİAF) Yüksek İstişare ve Yönetim Kurulu, Gaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD) ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. GİAF Başkanı ve Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Serkan İzol başkanlığında Gaziantep'te gerçekleştirilen toplantıya, GİAF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Özmen ile GAGİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, GAGİAD'ın yol haritası belirlenerek, Türkiye ekonomisi, yaşanan terör olaylarının ticarete etkileri ve hayata geçirilmesi gereken projeler ele alındı.

Toplantıda konuşan GİAF Başkanı İzol, GAGİAD'ın kendileri için her zaman bir güç olduğunu Mersin GİAD olarak GAGİAD'dan esinlendiklerini söyledi. Bu yüzden GAGİAD ile güçlü bir bağları olduğunu vurgulayan İzol, "Biz GAGİAD'ı hiçbir zaman sıradan bir dernek olarak görmedik, aksine bütün etkinliklerimizde arkamızda oldukları için GAGİAD üyelerine ve Yönetim Kurulu'na teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin ekonomiye yansımalarına da değinen İzol, "İş dünyası olarak, ülkemizin içerisinde bulunduğu durum karşısında bıkkınlık göstermeyeceğiz, yılmayacağız ve yatırımlarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Ülkemiz içerisinde bulunduğu sürecin üstesinden gelebilecek yapıya sahiptir. İnanıyorum ki, 2016 yılı içerisinde ülkemizde sükunet hakim olacak ve terör olayları son bulacaktır. Bizler iş dünyası olarak ülkemize olan inancımızı koruyor, geleceğe umutla bakıyoruz. Yatırımlarımıza ara vermeden devam edecek, istihdam, ihracat oranlarını arttırabilmek adına elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

GAGİAD'ın yeni yönetimini kutlayan İzol, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bora Tezel'e de yeni görevinde başarılar diledi.

Toplantıda ayrıca, 27-28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Mersin'de GİAF üye derneklerinin katılımı ile bölgelerinde başarılı olmuş iş adamlarının da konuşmacı olarak katılacağı bir organizasyon gerçekleştirilmesine karar verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim