• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

İzmit’te 70 bin bisiklet dağıtıldı

İzmit’te 70 bin bisiklet dağıtıldı
İlçe genelinde 70 bin bisiklet dağıtan İzmit Belediyesi, özel ve devlet okulu ayrımı yapmadan öğrencilere bisiklet dağıtmaya devam ediyor.

İlçe genelinde 70 bin bisiklet dağıtan İzmit Belediyesi, özel ve devlet okulu ayrımı yapmadan öğrencilere bisiklet dağıtmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi, devlet ve özel okul yarımı yapmadan bütün öğrencilere bisiklet dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamdan ilçe genelinde 70 bin öğrenciye bisiklet hediye eden İzmit Belediyesi son olarak Yeşilova Mahallesi'nde bulunan özel bir okul ile Fahrettin Paşa Ortaokulu öğrencilerine bisikletleri düzenlenen törenle teslim edildi. Törene, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz, AK Parti İzmit İlçe yöneticisi Cemil Karaca, Fahrettin Paşa Ortaokulu Müdürü Lütfü Özyurt, özel okul Müdür Yardımcısı Ramiz Çoban, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende yaptığı konuşmasında eğitime desteği kendilerine görev bildiklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yavrularımızın daha iyi, daha güzel, daha donanımlı yetişmesini istiyoruz. Bunun için de bütün imkanlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz. Bisiklet dağıtırken özel okul, devlet okulu ayrımı yapmıyoruz. Çünkü çocuk her yerde çocuktur. Bütün çocuklar bizimdir ve geleceğimizdir. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ettik" dedi

Bisiklet girmeyen tek bir ev kalmayacağını da dile getiren Başkan Doğan, "Hizmet etmediğimiz tek bir okul yoktur. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda yetişmesi için okulların daha donanımlı olması gerekiyor. Bunun için de göreve ilk geldiğimiz günden beri okullara çok amaçlı salonlar, kütüphaneler, öğretmenler odası, veli bekleme yerleri yapıyoruz. Okul Hizmet Masamızı tamamen okulların eksiğini gidermek için kurduk. Hakkı hukuku bilerek şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz. Halkımıza hizmet etmekten bize büyük mutluluk veriyor. Halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyor, milletin kuruşunu yine millet için harcıyoruz. Herkesin belediye başkanı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Şimdiye kadar 70 bin bisiklet dağıttık. Hedefimiz bisiklet girmeyen tek bir ev bırakmamaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından bisikletler öğrencilere teslim edildi. Törende 297 öğrenci bisiklet sahibi oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim