• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

İzmit’in Yaşlıları Kıyasıya Yarıştı

İzmit’in Yaşlıları Kıyasıya Yarıştı
İzmit Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlılar arası bowling turnuvası düzenlendi.

İzmit Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlılar arası bowling turnuvası düzenlendi.

Bu sene 2.si düzenlenen bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Gerçekleşen turnuvaya İzmit Belediyesinin emekli evlerine üye 115 kişi katıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da turnuvada yaşlıları yalnız bırakmadı. 23 grup halinde gerçekleşen etkinliğe katılan yaşlılar, Başkan Doğan'la birlikte bowling oynayarak stres atıp doyasıya eğlendiler. Yaşlıların heyecan ve mutluluğuna ortak olan Doğan, İzmit'in yaşlı dostu bir şehir olması adına bir çok çalışma yürüttüklerini belirtti. Başkan Doğan "kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli olmalıdır. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır.

Millet olarak, yaşlılarımızı hiçbir zaman bir yük olarak değil, aksine büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahibiz. Bizim için Atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi, elleri öpülesi kişilerdir. Kültürümüzde olan bu güzellikleri gençlerimize öğretmeli ve yaşlılarımıza değer vermelerini sağlamalıyız. Unutulmamalıdır ki, onlar bugünün yaşlıları, bizler ise yarının yaşlılarıyız. Onları burada eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Bol bol eğlenip stres atan İzmitli yaşlılar da "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a bizlere böyle güzellikleri yaşattığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. Beş yıldızlı emekli evlerinde çayımızı kahvemizi içerken bu tür sosyal etkinliklerle güzel günler geçiriyoruz. Biz, Türkiye'nin en şanslı yaşlılarıyız" dediler. Gün boyu devam eden etkinlik sonunda birinciliği Gündoğdu Emeklievi, ikinciliği Hacıhızır Emeklievi, üçüncülüğü de Mehmet Ali Paşa Emeklievi elde etti. Bowling turnuvasına katılan bütün yaşlılara günün anısına madalya, dereceye girenlere de kupa verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim