• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

İzmit Belediyesi İşçileri İçin Kıdem Töreni Düzenlendi

İzmit Belediyesi İşçileri İçin Kıdem Töreni Düzenlendi
İzmit Belediyesi'nde 5 ve üzeri yılını dolduran çalışanlar için kıdem yılı ödül töreni düzenlendi.

İzmit Belediyesi'nde 5 ve üzeri yılını dolduran çalışanlar için kıdem yılı ödül töreni düzenlendi.

İzmit Belediyesi'nde 5, 10, 15, 20 ve üstü yıllarını dolduran 424 personele kıdem yılı ödül töreninde katılımcılar ödüllerini aldılar. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen kıdem yılı ödül törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çalışanlar katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan "Belediyecilik 7 gün, 24 dört saat durmaksızın çalışmayı gerektiren bir iştir. Sizlerle 7 yılımızı bitiriyoruz. Belediye Başkanı olarak bizim görevimiz projeler yapmak, başkanlık etmektir. Ama asıl isi ortaya çıkaran sizlersiniz. Temizlik işçimiz sahada güzel çalışırsa benim sesim daha gür çıkıyor. Park bahçelerde ki kardeşimiz alanı çiçek gibi yapıyorsa ben daha dik yürüyorum. İhale kısmındaki görevlimiz milletin kuruşunu ziyan etmeden güzelce işini yapıyorsa o zaman ben daha da dik yürüyorum, sesimde daha gür çıkıyor. Bizim bütün gücümüz, enerjimiz; sizin beraberliğiniz, sahada yaptığınız çalışmalarınız ve halkımızın memnuniyetidir. Halkımız bize güveniyor, bizden memnun ki bizi bu noktalarda tutuyor. Bizim patronumuz vatandaşımız. Onlar olmazsa bizim burada olmamızın bir anlamı yok. Biz halkımızı seviyoruz, onlara hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çok iyi biliyoruz ki insan yaşarsa devlet yaşar. Vatandaşımızın gözündeki hizmet çıtasını yükselttik" dedi.

Personel memnuniyeti ve düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğuna da vurgu yapan Doğan "Sizlerle yaptığımız anketleri en küçük detaylara kadar inceledik. İsteklerinizi şikayetlerinizi, memnuniyetlerini değerlendirdik. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Ortaya çıkan başarılı işler ekibin bir dişli gibi çalışmasıyla olur. İşte İzmit Belediyesinin yaptığı bu başarılı işler ekibin uyumlu çalışmasından kaynaklanmaktadır. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz, güzel bir aileyiz ve bu aileyle çok daha güzel işler yapacağız. Bu kadro çok daha güzellerini yapacak kapasitededir " diye konuştu.

İzmit Belediyesi İşçileri İçin Kıdem Töreni Düzenlendi

İzmit Belediyesi İşçileri İçin Kıdem Töreni Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim