• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

İzmit Belediyesi Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin:

İzmit Belediyesi Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin:
İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin, basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin, basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'nın basında çıkan konuşmalarına karşı çıkarak bir açıklama yaptı. Elgin, "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın başkanlığında 2 yıldır AK Parti ve CHP ilçe başkanlarının meclis üyeleriyle birlikte katıldığı toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarımızda İzmit'te tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgilendirmeler bulunuyoruz. Küçükkaya'nın aklında yapılan 14 adet mahalle konağından sadece 2 tanesi kalmış. Onların belediyeyi yönettikleri zamanları da bu millet iyi biliyor. Ben kendilerine hatırlatmak istiyorum ki, İzmit'in 102 mahallesi var. İzmit Belediyemizde yapılan tüm işler her zaman söz verdiğimiz günden evvel bitirilmiştir" dedi.

İzmit Belediyesi tarafından son iki yılda yapılan sayısız projeyi de sıralayan Elgin "Bir sosyal belediyecilik örneği olarak Avrupa'da kazanılan 12 star şehir unvanını, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Aile Rehberlik Merkezi,3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, Genç Girişimciler Merkezi, Gölkaypark İkinci Etap, Cephanelik 2. Etap, Ayazma Kültür Merkezi, KOÜ içerisine iki adet çorba çeşmesi, Spor Şurası, Beş branşta kurulan İzmit Belediye Spor Kulübü, Akıllı Bisiklet Projesi , 6. ve 7. Pişmaniye Festivali, Deniz Festivali, 2 adet Turizm Danışma Ofisi, Kapanca Sokak cephe iyileştirilmesi, Akçakoca meydan projesi, Topçular, Gökçeören ve Çubuklu Osmaniye mahalle konakları, yeni yapılan 22 park, Modern Hayvan Pazarı, Yer altı ve yerüstü otoparkları, Gültepe Gençlik Merkezi, Evlilik Okulu, Okul Hizmet Masası, bakıma muhtaç vatandaşlarımız için Evde Bakım Hizmeti gibi sayısız projeyi hayata geçirdik. Tramvay projesini başlattık" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim