• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

İzmirliler karın keyfini çıkardı

İzmirliler karın keyfini çıkardı
İzmir'e soğuk havanın ardından öğle saatlerinde ilk kar taneleri düştü.

İzmir'e soğuk havanın ardından öğle saatlerinde ilk kar taneleri düştü. Şehir genelinde kar yağışı İzmirlileri sokağa döktü.

Bugün öğle saatlerinden itibaren İzmir merkezinde kar yağışı başladı. Kar gören İzmirliler, kendilerini sokağa atarak keyfini çıkardı. Şehrin yüksek kesimleri karla örtülmeye başladı. Balçova Teleferik Tesisleri'nin bulunduğu bölge ve Bornova ilçesinin yüksek kesimleri beyaza büründü. Sokağa çıkan çocuklar, parklarda kartopu oynadı. İzmirliler, arabaların üzerinde biriken karlarla eğlendi.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugün yeni bir yağışlı havanın, cuma gününden itibarense soğuk havanın etkisine girileceği belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Halen bölgemiz, soğuk havanın etkisi altında bulunmaktadır. Bölgemizin bugün öğle saatlerinden sonra Orta Akdeniz üzerinden gelecek ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceği, kıyı kesimlerinin yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yarın Çanakkale dışında bölge geneli (İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir) yağışlı geçecek. Yağışların Ege kıyılarında yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağı beklenmektedir. Cuma günü mevcut yağışlı hava üzerine bölgemizin, Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 22.01.2016 Cuma ve 23.01.2016 Cumartesi günleri bölge geneli çok bulutlu, Balıkesir il geneli ve Çanakkale'nin doğusu, Manisa'nın kuzeyi, İzmir'in kuzey ve doğu kesimlerindeki Bergama, Kınık, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinin kar yağışlı olacağı beklenmektedir. Bugün ve yarın günü hava sıcaklıklarının kademeli olarak 4 ile 6 derece artacağı, cuma gününden itibaren tekrar 5 ile 7 derece azalacağı tahmin edilmektedir."CIHAN

İzmirliler karın keyfini çıkardı

İzmirliler karın keyfini çıkardı

İzmirliler karın keyfini çıkardı

İzmirliler karın keyfini çıkardı

İzmirliler karın keyfini çıkardı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim