• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

İzmir’e AK Parti Aşısı

İzmir’e AK Parti Aşısı
Mart ayı sonuna kadar tüm üyelerini ev ve iş yerlerinde ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, hem üyeler ile daha çok iç içe olacak...

Mart ayı sonuna kadar tüm üyelerini ev ve iş yerlerinde ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, hem üyeler ile daha çok iç içe olacak hem de onların kanalıyla İzmir'de her iki kişiden birinin oyuna sahip olma hedefine bir adım daha yaklaşacak.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bölge ve ilçe koordinatörleri aracılığı ile ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak üç koldan parti üyeleriyle bir araya gelecek. Üyeleri ile yakından ilişki kurmayı hedefleyen AK Parti, üyeleri daha aktif hale getirecek ve onların da kendi mahallelerinde seçmenlerle buluşmasını sağlayacak. 2019 seçim çalışmalarının şimdiden startını veren parti, birkaç ay içerisinde etap etap oy oranlarını biliyor hale gelme ve her iki kişiden birinin oyunu alma hedefini koydu.

"ÜYELERİMİZİ DİNAMİK HALE GETİRECEĞİZ"

2019 seçimlerine kadar önlerinde çok değerli bir süre olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Teşkilat ve üyelerimize dönük çalışmalara başladık. Tüm üyelerimizi mart ayı sonuna kadar ev ve iş yerlerinde ziyaret edeceğiz ve onlarla daha yakın olacağız. Onlara teşekkür edeceğiz, sıkıntılarını dinleyeceğiz. Kuruluş felsefesi istişare olan bir partiyiz. İstişareler yapıp üye listelerini güncelleyeceğiz ve üyelerimizi dinamik hale getireceğiz" dedi.

HEDEF İKİ KİŞİDEN BİRİNİN OYUNU ALMAK

Hedef kitlelerini büyütmeyi hedeflediklerini söyleyen Delican, "İzmir'de üç kişiden birinin, Türkiye'de her iki kişiden birinin oyunu alıyoruz. Hedefimiz, İzmir'de de her iki kişiden birinin oyunu almak. Bizim üyelerimize ulaşmamız, İzmir'de AK Parti'nin 2019 yılına dönük çalışmalarının startı olacak. Üye kayıtlarının tazelenmesinden ziyade amacımız, ailemizin parçası olan üyelerimizle yakın olmak" diye konuştu.

"BİRKAÇ AY SONRA OY ORANIMIZI BİLİYOR HALE GELECEĞİZ"

AK Parti Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun da "İlçe başkanları ile toplantı yapılarak bu işin startını verdik. Yarın ilçe teşkilat başkanlarımızla ile toplantı yapılacak. Birkaç ay sonra ilçelerdeki oy oranımızı biliyor hale geleceğiz. Etap etap seçim sonuçlarını tahmin eder duruma geleceğiz. Bu süreçte milletvekillerimizi de daha aktif şekilde sahada göreceğiz. İlçe danışma meclisleri gibi mahalle danışma meclisleri yapmayı planlıyoruz. Mahallelerde bir yerel gündem oluşturacağız. Mahallelerimizi daha çok harekete geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜYELER İL VE İLÇE YÖNETİMLERİNİN YAPTIĞI İŞİ YAPACAK

İlk etapta üyelerin yüzde 80'ine, daha sonra yüzde 100'üne ulaşmayı planladıklarını kaydeden Tosun, şöyle devam etti: "Biz 2019 seçimlerine hedeflendik. Seçmenlerle bir araya gelip onlara kitapçıklarımızı vereceğiz, kendimizi anlatacağız. Bu konuda sosyal medyayı da kullanacağız. Özellikle AR-GE bölümlerimizi bu dönem çok yoğun şekilde kullanacağız. Üyelerimiz, ilçe ve il yönetimlerinin yaptığı işi yapacak. Mahallelerin, ilçelerin ve ilin iktidarını alacağız. Üç sene çok uzun bir süre değil. Yarınmış gibi düşünüyoruz."

"KOPYA EDİLDİĞİMİZİ BİLİYORUZ"

AK Parti'nin bir marka parti olduğunu, dünya siyaset tarihine adını altın harflerle yazdırdığını ifade eden Tosun, diğer siyasi partilerin çalışmaları hakkında şunları söyledi: "Onları izlememiz abesle iştigal ama onlar bizi izliyor. Kopya edildiğimizi gayet iyi biliyoruz. "İzmir CHP'nin kalesi" algısı pompalanıyor ama bu kentte bu algı artık tutmuyor. Onlar artık iniş, biz yükseliş trendine girdik. İzmir'de kemikleşmiş bir CHP oy oranı yok. Sadece karşıtlık psikolojisi ile hareket ettirilmeye çalışılıyordu. Biz kutuplaşmaya bu kentte izin vermeyeceğiz."

2019 seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını dile getiren Tosun, İzmir'in yaşam tarzı kaygısının olmadığını, hasretle AK Parti hizmetlerini beklediğini söyledi.

İzmir’e AK Parti Aşısı

İzmir’e AK Parti Aşısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim