• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

İzmir’den Malazgirtli Arzu’ya Anlamlı Ziyaret

İzmir’den Malazgirtli Arzu’ya Anlamlı Ziyaret
İzmir Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği'nden iki yetkili, Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan kemik erimesi, cilt kanseri hastası ve başında ur bulunan...

İzmir Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği'nden iki yetkili, Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşayan kemik erimesi, cilt kanseri hastası ve başında ur bulunan 14 yaşındaki Arzu Kaya'yı ziyaret etti.

Enver ve Gülşen Kaya çiftinin 14 yaşındaki kızları Arzu, küçük yaşta birçok hastalıkla boğuşuyor. Kemik erimesi ve cilt hastalığı, vücudunda 3 tane kötü huylu nodül ile başında ur tespit edilen Arzu'nun bu durumunu ilçedeki gazetecilerden öğrenen İzmir Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği yetkilileri, Kaya ailesini ziyaret ederek Arzu'ya ve kardeşlerine çeşitli hediyeler verdiler. Arzu'nun tedavi aşamasındaki raporlarını inceleyen dernek yetkililer, "Arzu kızımızın iyileşmesi için azda olsa bir umut ışığı görüyoruz. Bu kızımızın durumu bizleri derinden üzdü. Arzu kızımızın tedavisi için gerekli tüm adımları atacağımızın sözünü veriyoruz. Dernek Başkanımız Mevlüt Yılmaz'a, Arzu kızımızın durumunu anlatacağız. Derneğimizin amacı da böyle hastalara yardımcı olabilmek. Arzu'nun durumunu inceleyip en ufak bir iyileşme sürecini değerlendirmek için 9 Eylül Tıp Fakültesi yetkileri ile irtibata geçmeyi düşünüyoruz. İnşallah uzun ve sabırlı bir tedavi süreci sonucunda sağlığına kavuşur" dedi.

"BEN İYİLEŞMEK İSTİYORUM ABLA"

Hasta Arzu, kendisini ziyarete gelen Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği yetkililerine "Ben iyileşmek istiyorum abla" diyerek seslenmesi yürekleri parçaladı. Arzu Kaya, "Benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Beni ziyarete gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben kimseden fazla bir şey istemiyorum. İyileşmek benim de hakkım. Fakat babam çobanlık yaptığı için paramız yok. İnşallah bende tedavi olur, arkadaşlarımla oyunlar oynarım. İyileştikten sonra okuyup doktor olmak istiyorum" diye konuştu.

Kaya ailesi ise, tek dertlerinin ilk göz ağrıları olan Arzu'nun iyileşmesi olduğunu belirterek, "Onun iyileşmesini istiyoruz. Kızımız iyileşsin, bir an önce sağlığına kavuşup arkadaşlarıyla gönlünce eğlensin istiyoruz. Ama maalesef bizlere "bir umut yok" dediler. Biz bunu duymak istemiyoruz. Kızımızın azda olsa bir iyileşme durumu varsa lütfen bu durumu değerlendirelim. Sesimizi duyan herkese seslenmek istiyoruz, bizlere yardımcı olun lütfen" dediler.

Muş Valiliği ve Malazgirt Kaymakamlığı, Arzu'nun iyileşmesi için devletin tüm imkânlarını kullanarak, tedavisi için Ankara'ya göndermişlerdi. Ankara'da yapılan tüm tetkikler ve tedavi aşamaları sonrasında doktorların yaptıkları açıklamalarda, "Arzu'nun minik bedeni yapılacak tedaviye cevap veremez durumdadır" denilmişti.

İzmir’den Malazgirtli Arzu’ya Anlamlı Ziyaret

İzmir’den Malazgirtli Arzu’ya Anlamlı Ziyaret

İzmir’den Malazgirtli Arzu’ya Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim