• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

İzmir’deki Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

İzmir’deki Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi
Bitlis Valiliği tarafından İzmir'de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri, bugün itibariyle sona erdi.

Bitlis Valiliği tarafından İzmir'de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri, bugün itibariyle sona erdi.

Tatvan Kaymakamlığı ve Tatvan Belediyesi'nin ortak organizasyonu ile İzmir Karşıyaka Bostanlı Pazarı'nda kurulan stantta 4 gün boyunca misafirler ağırlanarak, tanıtım noktasında gerekli tüm girişimler yapıldı. Özellikle hafta sonunda yoğun ilginin yaşandığı Tatvan ilçe standında bir yandan tanıtım yapılırken, diğer yandan ise belediye ve kaymakamlık tarafından açılan ürün standı ayrı bir ilgi gördü. İlçenin her anlamda ve her yönüyle en iyi şekilde tanıtıldığı İzmir tanıtım günleri son gün çekilen halaylarla sona ererken, fuardan geriye ise bölge halkının güler yüzü ve İzmirlilerin ilçeye olan hayranlıkları kaldı.

Kurulan Tatvan standında yer alan ilçenin doğal güzelliklerine olan hayranlıklarını dile getiren İzmirliler ve diğer ziyaretçiler Tatvan'ı mutlaka ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler.

Düzenlenen 4 günlük tanıtım günleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise, fuara beklentinin üzerinde bir ilgi olduğunu belirterek, ilçeyi bir kez daha İzmir'de tanıtmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Dört gün boyunca devam eden tanıtım günleri boyunca tanıtım ekibi olarak ilçeyi en iyi şekilde tanıttıklarına inandığını kaydeden Kaymakam Erkan, "Bir tanıtım gününün daha sonuna geldik. Önceki tanıtım günlerinden edindiğimiz tecrübelerle İzmir'de ekip olarak yine ilçemizi her yönüyle en iyi şekilde tanıttık. İnşallah bu tanıtımımızın da diğer tanıtım günleri gibi kısa sürede da olumlu geri dönüşleri olacaktır. Bu anlamda İzmir'de 4 gün boyunca bir yandan gelen hemşehrilerimizle hasret giderirken, diğer yandan da gelen ziyaretçilere ilçemizi anlattık. Gelen ziyaretçiler tüm tanıtım günlerinde olduğu gibi İzmir'de de bölgemizin parlayan yıldızı olan ilçemize hayran kaldılar. Bu da tanıtımların ne kadar gerekli olduğunu bizlere bir kez daha gösterirken, ilçemize olan hayranlıkta bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah tanıtımlarımız bununla sınırlı kalmayarak daha öncesinde olduğu gibi yine farklı şehirlerde devam edecektir. İzmir'deki tanıtım amacımızın hedefine ulaştığına inanıyorum. Bu anlamda tüm arkadaşlarımızın bu tanıtıma büyük katkısı oldu. Ben bu vesileyle gerek bizleri İzmir'de yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve tanıtımdaki büyük gayretlerinden dolayı tanıtım ekibimize canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, tanıtımın amacına ulaştığını belirterek, "Bitlis Tanıtım Günleri İzmir'de dört gün boyunca gerçekten yoğun ilgiyle karşılaştı. Biz de bu vesileyle standımızı ziyarete gelen hem İzmirlilere hem de hemşehrilerimize Tatvan'ın güzelliklerini, kültürünü, folklorunu, yiyeceğini, turizm alanlarını hepsini tanıtma fırsatı yakaladık. Umduğumuzun çok üstünde bir katılım ile karşılaştık. Bu bizi son derecede sevindirdi. Bu tür etkinliklerin gerçekten ilçemizin tanıtımına büyük katkısı olduğunu her geçen gün ve her gittiğimiz fuarda görüyoruz. Daha önce İzmir'de birincisi düzenlenmişti bugün de ikincisi düzenlendi. İlkine göre katılımın daha fazlalaştığını gördük. Bu tür organizasyonları her sene yaygınlaştırırsak tanıtıma daha fazla katkı sunacağımıza inanıyorum. İnşallah tanıtım atağını İstanbul, Ankara ve diğer büyükşehirlerimizde yapacağız. Bu konuda Bitlis Tanıtım Günleri'ne iştirak eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İzmir’deki Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

İzmir’deki Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

İzmir’deki Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim