• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

İzmir’de Sıfır Faizli Konut İmkanı

İzmir’de Sıfır Faizli Konut İmkanı
Ev almak isteyenlerin en çok yakındığı yüksek kredi faizlerine karşı tüketicilerin yanında olan Gözde Grubu, konutlarında 36 ay sıfır faiz imkanı...

Ev almak isteyenlerin en çok yakındığı yüksek kredi faizlerine karşı tüketicilerin yanında olan Gözde Grubu, konutlarında 36 ay sıfır faiz imkanı sundu. Ev almak isteyenleri düşündüren en büyük sorunların başında gelen yüksek kredi faizlerine Gözde Grubundan kesin çözüm geldi. İzmir'in yeni kent merkezi Yeni Bornova'daki MyWay Fest projelerinde konut sahibi olmak isteyenlere 36 ay sıfır faiz imkanı sunuldu. "Banka, kredi, faiz yok" sloganıyla, yatırımcıların karşısına çıkan konutlardan yarısından fazlası kısa sürede tükendi.

İZMİR'İN EN GÖZDESİ

Yeni projeleri MyWay Fest hakkında bilgi veren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, öngördükleri gibi satışlarını 3 ay içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.

Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 135 daireden yüzde 57'sinin kısa bir sürede yatırımcısıyla buluştuğuna dikkat çeken Kalı, Mayıs ayında satışları kapatmayı beklediklerini dile getirdi.

Projenin akademisyen, öğrenci ve büyük metrekare eve ihtiyaç duymayanlar için ideal olduğunu kaydeden Kalı, "Gerçekten farklı bir proje. Proje bünyesinde üst katta yer alacak otel sayesinde ev sahipleri, oda servisi, temizlik, çamaşır ütü gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. Projemiz bunun yanında, yatırımcılara sunduğu yüksek getiri imkanları ve yaşam kalitesi ile de kısa sürede ilgi odağı oldu. Özellikle Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Şifa Üniversitesine sadece birer dakika uzaklıkta bulunması, çevre yolu bağlantısının hemen dibinde konumlanması ve alışveriş merkezlerine yakınlığı MyWay Fest'i konum olarak İzmir'in en gözdesi haline getiriyor" diye konuştu.

36 AYA KADAR SIFIR FAİZ

MyWay Fest'i görmeye gelen yatırımcılar arasında faizlerin düşmesini bekleyen ciddi bir yatırımcı grubu bulunduğunu fark ettiklerini ifade eden Kalı, bu yatırımcılar için de banka faizlerini devre dışı bırakan bir olanak oluşturduklarını açıkladı.

Yatırımcılarına 36 aya kadar sıfır faizle konut alma imkanı sağladıklarını ifade eden Op. Dr. Kenan Kalı, şöyle konuştu: "Konutlarımızı beğenen ve projede yer almak isteyen bir grup yatırımcının kredi faizlerini yüksek bulmalarından dolayı tereddütte olduklarını gördük. Almak istedikleri evin yarı parası bulunan ve faizlerden dolayı çekimser kalanlar için bir formül geliştirmek istedik. Çünkü bu müşterilerimiz hem projeyi kaçırmamak istiyorlardı; hem de geç kaldıkları takdirde almak istedikleri konutun fiyatının daha da yükseleceğini biliyorlardı. Biz de kendilerine, bankaya gidip kredi çekmelerine gerek kalmadan 36 aya kadar sıfır faizle konut sahibi olmalarının önünü açtık. Böylece, hem istedikleri konuta, fiyatı artmadan daha makul düzeyde sahip olabilme imkanı, hem de yüksek faiz ödememe imkanı sağladık. Kampanyamızın bize dönüşü de çok olumlu."

İZMİR'İN YENİ KALBİ

Yeni Bornova'nın İzmir'in yeni kent merkezi ve en gözde bölgesi olduğuna değinen Kalı, MyWay Fest'te yatırım yapanların kira bedelleriyle yatırımlarını 10 yılda geri alacaklarının altını çizdi.

İstanbul-İzmir otoyolunun önümüzdeki yıl tamamlanmasının ardından bölgenin daha da değerleneceğini söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu bölgeyi, inşaat piyasası açısından ırmağın denize döküldüğü vadi olarak adlandırabiliriz. İstanbullular, bu tür projelere alışık olduğu için gelişmeleri çok daha önceden görüyor. Biz, sektörün içinde olduğumuz için gelişmeleri önceden kestirebiliyoruz. Şimdi de, İzmirliler değer artışını bire bir yaşıyor. Özellikle Bayraklı'nın yeni kent merkezi olmasıyla da birlikte yeni Bornova, kentin çekim merkezi haline gelecek. Kent merkezinde çalışan İzmirliler, hemen yanı başlarındaki yüksek yaşam kaliteli yeni Bornova bölgesini tercih etmeye başlayacak. Bu da MyWay Fest Projesinin değerine değer katan çok önemli bir ayrıntı."

İzmir’de Sıfır Faizli Konut İmkanı

İzmir’de Sıfır Faizli Konut İmkanı

İzmir’de Sıfır Faizli Konut İmkanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim