• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece
İzmir'in Bayraklı ilçesinde dayanışma etkinliği, futbol dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde dayanışma etkinliği, futbol dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Geceye, Yılmaz Vural, Sinan Engin, eski hakemlerden Yunus Yıldırım, İsmet Arzuman gibi isimlerin yanı sıra teknik direktörler de katıldı.

Bayraklı ilçesinde, Ege Masterlar Federasyonu'nun yıl dönümü nedeniyle dayanışma gecesi düzenlendi. Etkinlikte spora destek verenlere teşekkür plaketleri taktim edilirken, geçirdiği rahatsızlık sonucu felç kalan Galatasaray ve milli takımın efsane futbolcusu Erhan Önal da unutulmadı. Öte yandan gece futbol dünyasının önemli isimlerini de buluşturdu.

Havuz Düğün Salonu'nda geniş katılımla düzenlenen etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan Karabağ, sporla uğraşan insanlardan zarar gelmeyeceğini ifade etti. Karabağ, "Sporu seven insan, insanları seviyordur, insanlığı seviyordur, kalbi iyilikle doludur. Ben de yıllarca amatör kulüp yöneticiliği yapmış bir kardeşinizim. Bu işin nelere mal olduğunu, çilesini yaşamış bir insanım. Belediye başkanı olur olmaz yaptığım ilk işler spor sahaları, tesisleri oldu; çünkü onun çilesini biz amatör kümede çok yaşadık. Ve bir meselemiz daha var. Biz bu kulüp yöneticiliği yaparken şiarımız şu oldu; kulübümüzde Türk bayrağımız asılı olsun, Atatürk resmimiz asılı olsun ve bu resimler asla inmesin istedik. Biz gençliğe böyle yön vermek istedik. Özellikle amatörde bir spor kulübü yöneticisi olmak, sağlık ocağı, bir okul yapmak kadar önemlidir. Çünkü spora yönlendirdiğimiz özellikle gecekondudaki, kırsaldaki yoksul aile çocukları kötü alışkanlıklardan kurtulan çocuklar olmuştur" dedi.

"Futbol İzmir'de hak ettiği yere tekrar gelecektir" diyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, "Dileğim ve temennim, 1. ligde mücadele eden Göztepe ve Altınordu kulüplerimizi şampiyon olarak İzmir'den Süper Lig'e göndeririz ve bu başarı bizim için milat olur. Bu başarılar sayesinde inanıyorum ve diliyorum ki, İzmir'deki bütün stat sorunları da çözülecek ve futbol İzmir'de hak ettiği yere tekrar gelecektir" diye konuştu.

Futbol dünyasına damga vurmuş isimler katıldı

Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak da, 2 yıl önce federasyonu kurduklarını ifade ederek, "Önce yola çıktık. Sizlerden aldığımız güçle ilerliyoruz. Misyonumuz her yaştan herkes için futbol anlayışını yaygınlaştırarak, toplumumuzun her kesimine ulaştırmak olmuştur. Bu kapsamda bizi her alanda destekleyen başta başkanlarımız Hasan Karabağ ve Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Sinan Engine kahkahaya boğdu

Son olarak konuşan Beşiktaş'ın eski futbolcusu, yöneticisi ve spor yorumcusu Sinan Engin, kısa konuşmasıyla salonu kahkahaya boğdu. Engin, bugüne kadar böyle sıcak bir ortamda bulunmadığını belirterek, Bayraklı'nın misafirperveliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hasan Karabağ ve spora destek veren herkese teşekkür etti.

Düzenlenen etkinliğe, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ünlü teknik adam Yılmaz Vural, Beşiktaşlı eski futbolcu, yönetici ve spor yorumcusu Sinan Engin, Antrenör Engin Altın, Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak, Altay, Altınordu, Manisa, Buca ve Karşıyaka futbol takımları teknik direktörleri, eski hakemlerden Yunus Yıldırım, İsmet Arzuman, Mustafa Çulcu, Mustafa Arslan, Reşat Çağan, Aykut Gümülü, Satılmış Kavacık, Yusuf Erdem bir çok ünlü eski futbolcu, hakem, antrenör ve yöneticiler ile masterler takımları katıldı.

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

İzmir’de futbol dünyasını buluşturan gece

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim