• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İzmir’de Dikkat Çeken Konut Projesi

İzmir’de Dikkat Çeken Konut Projesi
Uzun yıllar İzmir'de faaliyet gösteren iş adamı Münir Tanyer, gayrimenkulün şu anda en güvenilen ve kazandıran yatırım olduğunu belirtti.

Uzun yıllar İzmir'de faaliyet gösteren iş adamı Münir Tanyer, gayrimenkulün şu anda en güvenilen ve kazandıran yatırım olduğunu belirtti.

İzmir'de çalışmalarına devam eden ve farklı farklı projeleri hayata geçiren Münir Tanyer, gayrimenkul sektörünün en güvenilir ve kazandıran bir sektör olduğuna vurgu yaptı. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Tanyer, Narlıdere'de BulutOrman Evleri projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Projenin ormana sınır bir arazide bulunduğunu aktaran Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Şuanda 1+1 için 280-300 bin, 2+1 için de 400-450 bin TL gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi bulunacak. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar da yer alıyor" dedi.

PROJE İSMİNİN HAKKINI VERİYOR

Münir Tanyer, BulutOrman Evleri ile ilgili şöyle devam etti:

"Projenin Güneyi ve Doğusunda orman, Kuzeyinde körfez, Batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri üç yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünü kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz. Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek. BulutOrman Evleri, kent merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havalimanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne 10 dakika yakınlıktaki proje, şimdiden yatırımcıların gözdesi konumunda" şeklinde konuştu.

İzmir’de Dikkat Çeken Konut Projesi

İzmir’de Dikkat Çeken Konut Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim