• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı
İzmir'de, 670 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Milli Eğitim Bakanlığının tatilde ödev verilmemesi konusunda il müdürlüklerine gönderdiği yazı...

İzmir'de, 670 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Milli Eğitim Bakanlığının tatilde ödev verilmemesi konusunda il müdürlüklerine gönderdiği yazı hem öğrencileri hem de velileri sevindirdi.

İzmirli 670 bin öğrenci karnelerini aldı. Yarıyıl tatilinde ödev yapma yükümlülükleri bulunmayan öğrenciler karara sevindiklerini belirtirken, bazı öğrenciler yine de dönem boyunca işledikleri konuların tekrarını yapacaklarını söyledi. Veliler ise yarıyıl tatilince çocuklarıyla birlikte ödev yapmayacakları için mutlu olduklarını ifade etti.

"ÖDEV VERİLMESE DE TEKRAR YAPACAĞIM"

Takdir belgesi alan 6. sınıf öğrencisi Işıl Su Yarışan, çok mutlu olduğunu belirterek "Umarım bu yıl böyle devam ederim. Her ne kadar ödev verilmese de ben yine tekrar yapacağım. Unutmamam için gördüğümüz konuları tekrar etmem gerekiyor. Tatilde kitap okuyacağım. Hava soğuk olduğu için dışarı çıkamıyoruz. O yüzden evde oturacağım" dedi. Teşekkür belgesi alan 6. sınıf öğrencisi Hanifi Özkaya ise, "Çok çalışırsam diğer dönem takdir belgesi alabilirim Allah nasip ederse. Arkadaşlarım tatilde bol bol kitap okumalı. Az puan aldığı derslerden yüksek puan alması için kitap okusunlar. Ben de kitap okuyacağım ve bilgisayarla oynayacağım" diye konuştu.

VELİLER UYGULAMADAN MEMNUN

Takdir belgesi alan oğlu ile çok mutlu olduklarını söyleyen Levent Karakuş, çocuklara ödev verilmemesi ile ilgili şunları söyledi: "Güzel bir uygulama. İnşallah her dönem böyle devam eder. Çocukların tatil olduğunun farkına varması gerekiyor. Biz de biraz tatile girelim. Tatilde çocuğumu sinemaya götüreceğiz, istediği filmleri izlettireceğiz başka bir tatil planımız yok." Karakuş'un 4. sınıfta okuyan oğlu Çınar Karakuş ise tatilde oyun oynayacağını ve kitap okuyacağını belirtti.

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

İzmir’de 670 Bin Öğrenci Karne Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim