• BIST 9721.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

İzmir yağmura teslim

İzmir yağmura teslim
İzmir'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle rögarlar taştı, altgeçitleri su bastı, araçlar yolda kaldı.

İzmir'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle rögarlar taştı, altgeçitleri su bastı, araçlar yolda kaldı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı. Belediye ekipleri tıkanan kanalları açmak için seferber oldu.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün dün bildirdiği şiddetli yağış ve rüzgarlı hava, kentte gün boyu etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden yağmur sebebiyle kanallar taştı, cadde ve sokaklar suyla doldu. Birçok araç yolda kaldı. Pazarcı esnafı ve pazara gelenler, şiddetli yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Balçova Otoban yan yolu İnciraltı Üst Geçit altında Barkan Güven isimli sürücü, 35 CCB 68 aracı çukura düşünce mahsur kaldı. Yaklaşık 30-40 santimetre yüksekliğe ulaşan su sebebiyle aracından inemeyen Güven'in kurtarmaya gelen çekicinin motoruna da su girince araç mahsur kaldı. Olay yerine gelen diğer çekiciler, hem mahsur kalan çekiciyi hem de Barkan Güven'in aracını kurtardı.

Ayrıca Narlıdere ilçesinde de çok sayıda rögar taştı. Halkapınar'da bulunan ve daha önceki yağmurlarda da suyla dolan Yunuslar Alt Geçidi'nde de aynı manzaralar oluştu. Sağanak yağış nedeniyle su dolmaya başlayan alt geçitte araçların mahsur kalmaması için polis, emniyet şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı. Ancak bazı araçların buna rağmen yoldan geçtiği görüldü. Aynı bölgede iki araç motoruna su girince yolda kaldı. Bir sürücü ayakkabılarını çıkardıktan sonra aracını tek başına iterek yol kenarına almayı başardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri de alt geçidin tamamen suyla dolmaması için çalışma başlattı.

İzmir'in en kalabalık yerlerinden Saat Kulesi'nin bulunduğu Konak Meydanı kuşlara kalırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların süreceği uyarısında bulundu.

İzmir yağmura teslim

İzmir yağmura teslim

İzmir yağmura teslim

İzmir yağmura teslim

İzmir yağmura teslim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim