• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

İzmir Mobilya Fuarı, 300 firmanın katılımıyla açılacak

İzmir Mobilya Fuarı, 300 firmanın katılımıyla açılacak
Türk mobilya sektörünün Ege zirvesi başlıyor. Sektörün en kapsamlı organizasyonlarından olan MODEKO 2016-27. İzmir Mobilya Fuarı, 24-28 Şubat 2016 arasında...

Türk mobilya sektörünün Ege zirvesi başlıyor. Sektörün en kapsamlı organizasyonlarından olan MODEKO 2016-27. İzmir Mobilya Fuarı, 24-28 Şubat 2016 arasında Fuar İzmir'de düzenlenecek. Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın, büyük iş bağlantılarına zemin oluşturması bekleniyor. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Mobilya Sanayi Meslek Komitesi Başkanı Selim Dalgaç ile birlikte düzenlediği basın toplantısında fuar hakkında bilgi verdi.

MODEKO'yu sanki bu yıl ilk kez düzenliyor gibi heyecanla hazırlandıklarını belirten İşleyen, Türkiye'nin en büyük kompleksi Fuar İzmir'de yapmanı tarifi imkansız onurunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yıllar önce kaliteli üretim yapan mobilyacıların imalatının katma değer sağlaması, üretim ve pazarlama gücünü ortaya koyması için yola çıktıklarını kaydeden İşleyen, "Mobilyacılarımızın hak ettiği yere ulaşması için üreticilerimiz kendi bilgi birikimini, biz fuarcılık tecrübemizi ortaya koyarak bir enerji yarattık. Her geçen gün yükselen başarısıyla dünya çapında tanınan ve dikkate alınan fuarımıza, son dönemde birçok üreticimizi alamıyorduk. Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise ikinci büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, ilimizde inşa edildi. Biz sektör temsilcilerimize, sektör temsilcilerimiz de bize olan güvenlerini bir kez daha tazeledi. Yeni alan, yeni heyecan diyerek çıktığımız fuarımız hedeflerini katladı. Sektörün nabzı, beş gün süreyle Fuar İzmir'de atacak. Son trendler, görenleri büyüleyecek. Kazanan katılımcılarımız, ziyaretçilerimiz, kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz olacak." dedi.

Mobilya üreticisinin kabına sığmadığını belirten Oda Başkanı Özdemir ise ülkenin önemli mobilya fuarı MODEKO'da meslektaşlarının, yeni ürünleri ve hizmetleriyle vizyona çıkacağını söyledi. Mobilya üretiminin bir sanat olduğunu söyleyen EBSO Meslek Komitesi Başkanı Dalgaç da fuardaki mobilya sunumlarının değişmesi için önemli bir projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Dalgaç, "Smyrna Sokak'ta" adını taşıyacak özel bölümün mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı.

'FUARA 300 FİRMA KATILACAK'

Bu yıl fuara, sektörün önde gelen 300 firması katılacak. Fuar İzmir'de özel stantlar kuracak katılımcılar klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları, aydınlatma ekipmanları gruplarındaki ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Hedef pazar olarak belirlenen 50 ülkenin yoğunlukta olduğu sektör temsilcileri, fuar kapsamında İzmir'de ağırlanacak. Birçok ilden de otobüs seferleriyle iç piyasadaki alım heyetleri fuarı ziyaret edecek. Şehiriçinden fuar alanına ulaşım için servislerle hizmet sunulacak. Basmane Meydanı ve İZBAN ESBAŞ durağından Fuar İzmir'e gidiş ve dönüş yönünde otobüs seferleri yapılacak.

ÖZEL "SMYRNA SOKAK'TA" BÖLÜMÜ İLGİ ÇEKECEK

MODEKO 2016-27. İzmir Mobilya Fuarı kapsamında çok özel bir konsept ortaya koyulacak. "Smyrna Sokak'ta" adını taşıyacak özel bölüm, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekecek. Ayrıca Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun katılımıyla, "Mobilyanın Kalbi Karabağlar" paneli düzenlenecek. Fuarda gelenek haline gelen En İyi Stant Tasarım Yarışması da tatlı bir rekabet yaşatacak. Fuar, ilk dört gün 11.00-20.00 saatleri arasında, son gün saat 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

İzmir Mobilya Fuarı, 300 firmanın katılımıyla açılacak

İzmir Mobilya Fuarı, 300 firmanın katılımıyla açılacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim