• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı
Dünyanın sayılı sulak alanları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti, uluslararası tanıtım atağına kalktı.

Dünyanın sayılı sulak alanları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti, uluslararası tanıtım atağına kalktı. İlk etapta Almanya, Dubai ve Çin'deki turizm fuarlarında görücüye çıkacak.

İzmir Kuş Cenneti'ni Koruma ve Geliştirme Birliği (İZKUŞ), 2016 Şubat ayı olağan meclis toplantısını, Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda yaptı. Ana gündemi, tehlike altındaki çok sayıda kuş türüne evsahipliği yapan ve dünyanın sayılı kuş sulak alanları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti'nin, uluslararası alanda daha etkili tanıtılması oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi ve İZKUŞ Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye'de ve dünyada yaşanan son olayların menfi etkisinden sonra turizmcilerle ve diğer ilgili kurumlarla yapılan toplantının ardından İzmir için tanıtım atağına geçme kararı alındığını, Kuş Cenneti'nin de bu paketin içinde yer alması gerektiğini söyledi. Belediye olarak uzun süredir Kuş Cenneti için birçok proje yürüttüklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, "İzmir Kuş Cenneti'nde yapılan çalışmalarla eksiklerin giderilmesi yönünde ciddi adımlar atılmış ve hem çeşitlilik hem de nitelik ve nicelik olarak dünyanın sayılı kuş cennetlerinden birisi haline getirilmiştir. İzmir'in bu değerinin korunması ve gelişmesi için yoğun çaba gösterilmektedir. Fuarlara katılmanın, Kuş Cenneti'nin tanıtımı açısından yararlı olacağına inanıyoruz." dedi.

İzmir Kuş Cenneti, 9-13 Mart 2016 arasında Almanya'da düzenlenecek ITB Berlin Turizm Fuarı, 25-25 Nisan arasında Dubai'de düzenlenecek Arabian Travel Market Turizm Fuarı ve 19-22 Mayıs arasında Şangay'da düzenlenecek WTF Çin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak.

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

İzmir Kuş Cenneti’nden tanıtım atağı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim