• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

İtso Üyelerini Almanya’ya Götürüyor

İtso Üyelerini Almanya’ya Götürüyor
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenecek "BAUMA Münih...

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenecek "BAUMA Münih 2016" 31. Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri Fuarı'na götürecek. KOSGEB destekli fuar programında, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren Alman firmalar ile ikili iş görüşmeleri de yapılacağı belirtildi.

İTSO'dan yapılan açıklamada, 13-16 Nisan 2016 tarihlerini kapsayan iş gezisinin bedelinin 999 Avro olduğu belirtildi. Belirlenen fiyata konaklama, kahvaltı, THY ile İstanbul-Münih gidiş dönüş uçak bileti, havaalanı-otel-fuar alanı transferleri, İnegöl-İstanbul Atatürk havaalanı transferleri, 3 girişli fuar bileti, rehberlik hizmeti, havaalanı vergisi ve yurtdışı çıkış harcının da dâhil olduğu vurgulandı. İş gezisi masraflarının yüzde 50'sinin KOSGEB tarafından firmalara iade edileceği de kaydedildi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren İTSO üyesi firma yetkililerinin sektörlerindeki yenilikleri yakından tanımaları, kendilerini geliştirerek rekabet güçlerini artırmaları ve yeni ticari bağlantılar kurmalarını hedeflediklerini söyledi. Fuarların sektörlerin geldiği noktayı yansıtması açısından vitrin özelliği taşıdığına dikkat çeken Anıl, "Fuarları iyi gözlemleyerek, küresel ekonomide, dünya pazarında nerede olduğumuzu daha iyi görebiliriz" dedi.

İTSO üyelerinin yeni açılımlar sağlayabilmelerine katkıda bulunmak için ücretsiz veya KOSGEB destekli yurtiçi ve yurtdışı fuar turları düzenlemeye devam ettiklerini vurgulayan Anıl, "Üyelerimize odamızın sunduğu bu imkânları iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Küresel rekabette öne geçebilmek için fuarları yakından takip etmenin büyük yararı var" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim