• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

İtso Heyetinden İnegöl Orman İşletmesi’ne Ziyaret

İtso Heyetinden İnegöl Orman İşletmesi’ne Ziyaret
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren 5. Meslek Komitesi üyeleri, İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed...

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren 5. Meslek Komitesi üyeleri, İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak'ı ziyaret etti. 21-26 Mart tarihleri arasında (Bu hafta) kutlanacak Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, sektörün durumu değerlendirildi, sorunları konuşuldu ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

İTSO 5. Meslek Komitesi Başkanı Bahadır Bayraktar, Başkan Yardımcısı Bilal Yılmaz ile komite üyeleri Mehmet Ali Çetinkaya, Talha Demirbaş, Muhittin Kender'den oluşan heyet, ormanların ülkemiz için çok önemli bir ekonomik değer olduğunu belittiler. Ormanların ekonomik açıdan daha verimli kullanılabilmesi için gereken katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirten İTSO Meslek Komitesi üyeleri, "Ormanlarımız ülkemizin akciğerleridir. 4 mevsimin yaşanmasında en önemli unsurdur. Canlı ve bitkiler için yaşama alanıdır. Ormanlar su kaynaklarımızdır. Elbette önemli ekonomik değerlerimizdir. Ormanları bu yönleriyle değerlendirmeli ve onlara her yönüyle sahip çıkmalıyız. Elbette kesim yaşı gelen ağaçların diğer ağaçlara ve ormanda yaşayan canlılara zarar vermeden kesilerek ekonomiye kazandırılması da önemlidir" dediler.

İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak'ta yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyledi. İTSO'nun İnegöl ekonomisine yönveren önemli bir kurum olduğuna vurgu yapan Çolak, "21-26 Mart tarihleri arasında kutlayacağımız orman haftası öncesinde işletmemizi ziyaret etmenizden dolayı memnun olduk" dedi. Ziyaretin sonunda da, Kenan Kahraman tarafından yazılan ve İTSO tarafından bastırılan, İnegöl ekonomisinin tarihi gelişimini tüm yönleriyle anlatan kitap İTSO 5.Meslek Komitesi üyeleri tarafından Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak'a hediye edildi.

İtso Heyetinden İnegöl Orman İşletmesi’ne Ziyaret

İtso Heyetinden İnegöl Orman İşletmesi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim