• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

İTSO 5 yıldızlı oda sertifikasını yeniledi

İTSO 5 yıldızlı oda sertifikasını yeniledi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi maksadıyla...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi maksadıyla başlatılan "akreditasyon sistemi"ne yönelik 12. sertifika töreninde, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 3 yıl önce aldığı A kategorisi'ndeki 5 yıldızlı oda sertifikasını yüksek puan alarak yeniledi.

TOBB İkiz Kulelerdeki Konferans Salonu'nda hafta sonu gerçekleştirilen sertifika törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 12. kez düzenledikleri sertifika töreninde 26 oda ve borsanın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını, 54 oda ve borsanın akreditasyonunu yenilediğini ve 1 Odanın da akreditasyon seviyesini yükselttiğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Esasında onlar, kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler" değerlendirmesinde bulundu. Hisarcıklıoğlu, camialarına yakışan kalitede ve aktif çalışmaları gerektiğini de ifade ederek, "Çünkü bizim en büyük zenginlik kaynağımız, toprağın altındaki taşlarda değil, üstündeki başlarda. Yani girişimcilerimiz, tüccar ve sanayicilerimiz en büyük zenginliğimiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Törende İTSO Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri, Genel Sekreter Mustafa Şentürk ve oda personeli hazır bulundu. Sertifika töreni sonrasında açıklama yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, yıllardır üyelerine en iyi hizmeti vermek için yoğun bir çaba içinde olduklarına dikkat çekti. Anıl, 3 yıl önce A kategorisinde 5 yıldızlı oda sertifikası aldıklarını, bugünde sertifikalarını yüksek puan ile yenilediklerini söyledi. Başkan Metin Anıl, başarılı çalışmaları nedeniyle oda personelini kutlarken önümüzdeki süreçte hizmet kalitelerini daha da ileriye taşımak için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim