• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

İtfaiye Personeli 3 Sertifika Birden Aldı

İtfaiye Personeli 3 Sertifika Birden Aldı
Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 3 ayrı alanda eğitim aldı.

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 3 ayrı alanda eğitim aldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan personele sertifikalarını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan verdi.

İtfaiye Müdürlüğü personeli, "İlk yardım, Halkla ilişkiler ve Temel Yangın Eğitimi" konularında kurs ve eğitim aldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan personele İtfaiye Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, İtfaiye Müdürü Latif Boran ve itfaiye personeli katıldı.

Üç ayrı alanda eğitim alan personele sertifikalarını veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, itfaiye personelinin her durumda vatandaşla yüz yüze olmasından dolayı hem halkla ilişkiler eğitimi hem de diğer teknik eğitimi almasının önemli olduğunu vurguladı. Başkan Akdoğan, "İnsanın en önemli varlığı canıdır. Sizin müdahaleniz de genel olarak can kurtarmaya yöneliktir. Bu nedenli itfaiye personelinin hem araç gereç hem de bilgi bakımından donanımlı olması gerekmektedir. Bundan 6-7 yıl önce bir itfaiye binamız bile yoktu. Araçlarımız kullanılmaz hale gelmişti. Geçen yıl araç parkımızı güçlendirdik ve yeni araçlarımızla daha donanımlı hale geldi. Biz halkımıza daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. İtfaiye Müdürlüğümüzü ve personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürü Latif Boran ise personelin son dönemde ciddi bir eğitimden geçtiğini ifade etti. Boran, "Daha donanımlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şahsım ve personelimle ilimize ve başkanımıza yakışır bir seviyeye gelebilmek için çaba sarf ettik. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, personele sertifikalarını verdi.

İtfaiye Personeli 3 Sertifika Birden Aldı

İtfaiye Personeli 3 Sertifika Birden Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim