• BIST 9645.02
  • Altın 2411.409
  • Dolar 32.5821
  • Euro 34.8207
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Itb Berlin Fuarında Manavgat Rüzgarı

Itb Berlin Fuarında Manavgat Rüzgarı
Dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm sektörünün buluşma noktası olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda Manavgat-Side turizm destinasyonu...

Dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm sektörünün buluşma noktası olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda Manavgat-Side turizm destinasyonu MATSO ve MASTOB tarafından hazırlanan stant ile tanıtılıyor.

9 Martta ziyaretçilere kapılarını açan ve 13 Mart'ta kadar sürecek fuarda Manavgat standında ziyaretçiler Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Karasoy ve MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut tarafından karşılanıyor. Fuarda MATSO yönetimi kendi standında misafirleri karşılamanın yanı sıra üye turizm firmalarının açtıkları stantları da ziyaret ederek destek veriyor.

Manavgat standını Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Başbakanlık Danışmanlarından Hayri Çavuşoğlu, Türkiye'nin değişik bölgelerinden fuara katılan sivil toplum kuruluşları, turizmciler ile Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın değişik ülkelerinden tur operatörleri ziyaret etti. Ayrıca Alman basını da Manavgat Side bölgesi hakkında bilgiler alarak çekimler yaptı.

MATSO yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını belirterek dünyanın ve Avrupa'nın en büyük fuarlarından birisi olan ITB'de Manavgat Side bölgesinin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

MATSO ve MASTOB işbirliği ile açılan Manavgat-Side destinasyonu standına yoğun ilgi olduğunu ve yeni sezonun kontratlarının imzalandığını ifade eden Güneş, "MATSO ve MASTOB işbirliği ile hazırladığımız standımızda Almanya'nın en büyük tur operatörlerini ve ziyaretçilerimiz ağırlayarak Manavgat Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Yapılan görüşme ve tanıtımlarda tatil bölgelerimiz ve sahillerimizde eskisi gibi güvenli ve huzurlu bir şekilde tatil yapılabileceğini, hizmet kalitesini mükemmel olduğunu vurgulamaktayız. Misafirperver Türk halkının Avrupalı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırdır ve buna engel teşkil edecek bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek yaptırmış olduğumuz bölgeyi anlatan neşeli haritalar ve tanıtım kitapları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıtılıyoruz. Aynı zamanda bölgedeki turizmcilerimiz ve standımızda acenteler ile yeni sezonun kontratlarını yapıyorlar. Kurum olarak ilçemizin yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Oda heyeti olarak fuarda 13 Mart'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Itb Berlin Fuarında Manavgat Rüzgarı

Itb Berlin Fuarında Manavgat Rüzgarı

Itb Berlin Fuarında Manavgat Rüzgarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim