• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu
Bursa'da benzin dökülerek kundaklanan balıkçı alev alev yandı. Kundaklama anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olayı gerçekleştiren...

Bursa'da benzin dökülerek kundaklanan balıkçı alev alev yandı. Kundaklama anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olayı gerçekleştiren kişilerin de yanmaktan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Olay, İnegöl ilçesi Akhisar mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 04.00 sıralarında Akhisar Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Resul Çelik'e ait balıkçıda yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdüler. Yangın sonucunda işyerinde bulunan tüm eşyalar ile bir adet motosiklet ve bot motoru da tamamen yandı.

KUNDAKLAMAYI GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ

Yangın sonrasında emniyet ekipleri kundaklama şüphesi üzerine çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelediler. Güvenlik kameraları incelenince kundaklama olayı ortaya çıktı.

Güvenlik kamera görüntülerine göre 03.40 sıralarında iş yerinin önüne gelen iki şüpheli, işyerini inceleyip uzaklaştılar. Kısa süre içerisinde elinde benzin bidonuyla geldiği gözlenen iki şahıs işyerinin camını kırarak bidondaki benzini işyerinin içine döktüler.

KUNDAKÇI KENDİSİ DE YANIYORDU

Bidondaki benzini boşaltıp çakmağı yakan kundakçılardan biri benzinin alev almasıyla yanmaktan zor kurtuldu. Kundakçılar yangının büyümesiyle olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

İşyeri sahibi Resul Çelik, bir yıl içerisinde aynı cadde üzerinde 20 hırsızlık olayının meydana geldiğini söyleyerek, "Bizim dükkan da 3 kez soyuldu" dedi.

"DÜŞMANIMIZ YOK"

Olayın sebebini bilmediğini, kimseyle husumetli olmadığını anlatan Çelik, "Petrol istasyonundan iki kişi benzin alarak gelip burada kundaklama yapıyorlar. Beyaz montlu şahsın yüzü yanıyor. Şahıslar olayı gerçekleştirdikten sonra kaçıp kayıplara karıştı. Artık yakında çelik kasayla gezeceğim. Korkumuz bir gün bizlerin de yatarken hırsızların alıp götürmesi. Buna bir an önce çözüm bulunması istiyorum. Emniyet ekipleri ek kısa zamanda bu olayı gerçekleştiren şahısları bulmalarını istiyorum. Yaklaşık 70 bin TL zararımız oldu. Hiç kimseye zararımız yok ve düşmanımızda yok" dedi.

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

İşyerini Kundaklarken Kendisi De Yanıyordu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim