• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

İsveç Milli Takımı, Antalya’da

İsveç Milli Takımı, Antalya’da
İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye'deki havalimanına iniş yaptıktan sonra kendilerini güvende hissettiklerini belirterek, "Herhangi bir güvenlik...

İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye'deki havalimanına iniş yaptıktan sonra kendilerini güvende hissettiklerini belirterek, "Herhangi bir güvenlik kaygısı yaşamıyoruz" dedi. Hamren, Zlatan İbrahimovic'in ise maç yoğunluğundan doyalı Türkiye'ye gelemediğini açıkladı.

İsveç Milli Takımı, yarın Antalya Stadyumu'nda Türkiye ile yapacağı özel maç için saat 19.30'da Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Yoğun güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne binen İsveç Milli Takımı, daha sonra kamp yapacağı Belek'te bulunan Kaya Palazzo oteline geçti. İsveç takımının ünlü yıldız oyuncusu Zlatan İbrahimovic, Antalya'ya gelenler arasında yer almadı.

İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren ve İsveçli oyuncu Andreas Granqvist kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"GÜVENLİK KAYGISI YAŞAMIYORUZ"

Bir basın mensubunun "Türkiye'ye gelirken kendinizi güvende hissettiniz mi?" diye sorusu üzerine Hamren, "Havalimanına indikten sonra kendimizi güvende hissettik. Türkiye'de olmaktan dolayı mutluyuz. Herhangi bir güvenlik kaygısı yaşamıyoruz" diye cevapladı.

"TÜRKİYE ZOR BİR RAKİP OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Hamren, "Türkiye A Milli Takımı, EURO 2016 eleme aşamasında ilk maçlarda iyi performans göstermedi ama son 4-5 maçta kendi gücünü gösterdi. Türkiye ile maç yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yarınki maçın zor ve heyecanlı olacağını düşünüyoruz. Türkiye'nin zor bir rakip olduğunu biliyoruz. Yarınki müsabakada 2-3 tane yeni oyuncu deneme şansımız olacak" dedi.

"IBRAHİMOVİC'İN BURADA OLMAMASININ SEBEBİ MAÇ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI"

Hamren, Zlatan Ibrahimovic'in Türkiye'ye neden gelmediği konusunda yöneltilen bir soruya ise şöyle cevap verdi:

"Ibrahimovic'in burada olmamasının sebebi maç yoğunluğundan dolayı. Benim sorumluluğum takımımı EURO 2016'ya hazırlamak. Bu maçta rakibimiz kim olursa olsun dinlendirme kararı aldık. Türkiye'ye gelmemesinin arkasında başka gerekçe aramanın gereği yok. Uzun vadede böyle olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum."

Teknik Direktör Erik Hamren, "Türkiye A Milli Takım'da beğendiğiniz bir oyuncu var mı?" sorusuna ise "Bizim izlediğimiz tek bir oyuncu yok. Türkiye A Milli Takımı, takım olarak güçlü bir takım. Bir oyuncu üzerine ağırlık vermiyoruz. Biz, bir takım olarak bakıyoruz. Her iki takıma da başarılar diliyorum" cevabını verdi.

İsveç Milli Takımı, Antalya’da

İsveç Milli Takımı, Antalya’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim