• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

İstihdamda milli seferberlik

İstihdamda milli seferberlik
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat, "Ülke ekonomisini güçlendirmek ve üreten ülke olmak için istihdamın artırılması...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat, "Ülke ekonomisini güçlendirmek ve üreten ülke olmak için istihdamın artırılması noktasında işverenler ile kurumlarımızın üzerine düşenleri paylaşarak ortak yol haritası belirlemek için sahadayız." dedi.

İstihdam'da "Milli Seferberlik Kampanyası" kapsamında iş dünyasını harekete geçirmek amacıyla Sinop'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat, SGK Başkan Yardımcısı Muhiddin Şahin, Çalışma Genel Müdür Yrd. Mehmet Baş, Politika ve Strateji Daire Başkanı Meftun Sakallı, SGK İl Müdürü Zafer Ali Ürkmez, İşsizlik Sigortası Daire Başkanı Şaban Karakuş ve İŞKUR İl Müdürü Asaf Çalışır birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Kürşat Arat, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak başlatmış olduğumuz çalışma hayatında milli seferberlik programı çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili ve bağlı kuruluşlarından gelen arkadaşlarla birlikte bugün Sinop'tayız. Bir dizi temasta bulunmak üzere buraya geldik. Bu toplantıları söylediğim gibi ilgili ve bağlı ve merkez teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla birlikte katılıyoruz. Bugün buraya gelmemizin sebebini kısa açıklayacak olursak; bu başlatılan İstihdam çalışma hayatındaki milli seferberlik kapsamında tüm paydaşlarımızla görüşmeler yapmak, işverenlerin sorunlarını dinlemek, onlara uygulamakta olduğumuz teşvik programları ya da İŞKUR'un aktif iş gücü programları hakkında bilgi vermek ve istihdamı arttırmak konusunda yapabileceklerimizi bu programların ihtiyaçlara göre ayarlayabileceğimiz konusunda temaslarda bulunmak üzere geldik." diye konuştu.

İstihdamda milli seferberlik

İstihdamda milli seferberlik

İstihdamda milli seferberlik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim