• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

İşte Prandelli'nin sözleşmesi

İşte Prandelli'nin sözleşmesi
Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak’ın, teknik direktör Cesare Prandelli’nin sözleşmesi hakkında yaptığı açıklamalardaki çelişkileri Fanatik Gazetesi ortaya çıkardı

Sözleşmenin detayları hakkında bilgi sahibi olan eski yönetim kurulu üyeleri ile yapılan görüşmelerde şu bilgilere ulaşıldı: 

1)Prandelli’nin sözleşmesi 2016 yılının Mayıs ayına kadar ve ekstra bir tazminat yok. 
2)Karşılıklı anlaşma halinde iki taraf da 5 kuruş ödemek zorunda değil. Hoca da anlaşma yanlısı. 
3)En fazla bu sezon sonuna kadar alacağı ödenerek İtalyan çalıştırıcı ile yollar ayrılabilir. Anlaşma gereği Prandelli’ye alacakları aya bölünerek veriliyor ve ayda 200 bin Euro alıyor. Yani en kötü 1 milyon 200 bin Euro’ya bu iş halledilebilir. 
4)FIFA’lık olunması halinde, FIFA onaylasa dahi bu para başka bir kulüple anlaştığı anda Prandelli’ye ödenmeyecek, durdurulacak. 
5)Sözleşmesinde ise iddia edildiği gibi Galatasaray ’ın Avrupa ya da başka bir ülkedeki takımları da çalıştırma sözü verilmediği gibi, hiçbir yıldız futbolcu alınması garantisi de verilmemiş.

Prandelli’nin bu konuda çok anlayışlı davranacağını söyleyen eski yöneticiler, “Hoca’yı ikna etmek zor değil, isterlerse devreye girip, usulüne göre bir konuşma yapıp bu işi en az hasarla kapatabiliriz. Kaldı ki aynı ekiple devam eden futbol takımımız ezeli rakibimizi mağlup ederek yeni yönetime lider olarak teslim edilmiştir. Trabzonspor mağlubiyetinin bizim yönetime fatura edilmesini anlamakta zorluk çekiyoruz” yorumunu yaptılar. 

BİRİ YALAN SÖYLÜYOR 

Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın bir tv programında yaptığı açıklamadan sonra camiada farklı sesler yükselmeye başladı. Hatırlanacağı üzere kulübün eski başkanı Ünal Aysal, “Prandelli’nin kesinlikle tazminatı yok” demişti. Albayrak ise son bağlantısında, “Prandelli’nin sözleşmesini bir görseniz ağlarsınız” diyerek, İtalyan teknik adamın ağır tazminatı olduğunu öne sürdü. Hâl böyle olunca, Sarı-Kırmızılı camiada, taraflardan birinin yalan söylediği kanısına varıldı. Yalanı kimin söylediği ise çok yakında belli olacak gibi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim