• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus
Aralarında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın da olduğu yeni Apple ürünleri, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.

Aralarında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın da olduğu yeni Apple ürünleri, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.

Apple'ın merakla beklenen lansmanı Türkiye saatiyle 20.00'de başladı. Lansmanda aralarında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın da olduğu yeni Apple ürünleri görücüye çıktı. "Carpool Karaoke"e konuk olan Apple'ın CEO'su Tim Cook, lansman başlamadan önce salondaki perdeye yansıtılan görüntülerde karaoke yaptı. Cook, App Store'dan indirilen uygulama sayısının 140 milyarı geçtiğini açıkladı.

Yeni iPhone'lar 9 Eylül'de ön siparişe çıkacak. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 16 Eylül'den itibaren ise raflardaki yerini alacak. iPhone 7, inovasyon ve işçiliği yepyeni bir boyuta taşıyor. Yeni siyah gövdesi şimdiye dek tasarlanandan çok daha farklı. Ana ekran düğmesi tamamen yeni olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, iki yeni renk seçeneğine sahip. Mat dokulu siyah ve göz alıcı parlak dokusuyla simsiyah. 7000 serisi alüminyumdan üretilen 4.7 ve 5.5 inç modeller çok sevilen gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleriyle sunulmaya devam ediyor. Ayrıca yeni iPhone'lar suya ve toza karşı dayanaklı olarak tasarlandı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kasasında kulaklık girişine yer verilmezken, artık kulaklıklar lightning girişinden bağlanacak. iPhone 7, el titremesiyle veya hareket halindeyken oluşan bulanıklığı azaltan optik görüntü stabilizasyonu özelliğine de sahip. iPhone 7 Plus'ın sadece bir değil, iki yeni kamerası var. iPhone 7'de de bulunan 12 MP geniş açılı kamera ve görüntüyü daha da yakınlaştıran 12 MP telefoto kamera. Bu iki kamera sayesinde hem daha uzaktan çekim yapıp hem de görüntüyü daha yüksek kalitede yakınlaştırabiliyor. iPhone 7'nin ekranı, dijital sinema endüstrisiyle aynı renk formatına sahip. iPhone 7, bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en güçlü çipe sahip. Daha önceki tüm iPhone'lardan hem çok daha hızlı hem çok daha verimli. iPhone 7, stereo hoparlörlere sahip ilk iPhone. iPhone 7'nin 4G LTE Advanced özelliği, 450 Mbps'ye kadar veri indirme hızı sağlıyor.

Yeni nesil kulaklık

'AirPods" isimli kulaklık da görücüye çıktı. "AirPods" isimli wireless kulaklıkta W1 adında yeni bir çip yer alırken, ürün aynı zamanda dokunmaya da duyarlı. Wireless kulaklığın ABD fiyatı 159 dolar olarak açıklanırken, bu kulaklık Ekim sonunda satışa sunulacak.

Yeni nesil saatler

Lansmanda görücüye çıkan yeni nesil Apple Watch ile 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği geldi. Apple ve Nike 2'nci nesil Apple Watch için bir araya geldi. Yeni nesil Apple Watch, ABD'de 369 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu arada Süper Mario da Apple Store'a geliyor. Apple platformlarında oynanabilen oyun, multiplayer modunda oynanabilecek. Oyun 2016'nın son döneminde kullanıma sunulacak.

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim