• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

İşte Fenerbahçe'nin Veli teklifi

İşte Fenerbahçe'nin Veli teklifi
Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Veli Kavlak'a yıllık 1.2 milyon Euro artı maç başı 15 bin Euro önerdi. Veli ise Cenk Tosun örneğini vererek 1.7 milyon Euro istedi.

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldızı Veli Kavlak’a henüz imza attıramazken Fenerbahçe’nin de devreye girmesi, işleri arapsaçına döndürdü.

Yaklaşık 2 aydır Veli’ye imza attırmaya çalışan siyah beyazlılar, oyuncuyu bir türlü ikna edemiyor. Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde Veli Kavlak’ın menajeriyle görüşen Beşiktaş yönetimi, yıllık 600 bin Euro ve maç başı 15 bin Euro alan tecrübeli oyuncuya yıllık 1.2 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro önerdi. Ancak bu son teklifte de taraflar anlaşamadı. Bu pazarlıklardan da sonuç çıkmayınca Veli’nin menajeri kızarak tesisleri terk etti.

BEŞİKTAŞ YÜZDE 100 ZAM YAPTI AMA...

Beşiktaş’ın 1.2 milyon Euro’luk teklifini az bulan Veli’nin, yönetime Cenk Tosun’un ücretinden aşağı imza atmayacağını bildirdiği, genç golcüyü örnek göstererek "Benim de bonservis ücretim yok. Cenk’e verilen ücreti istiyorum” dediği öğrenildi. Cenk Tosun, bu sezon için siyah-beyazlı kulüpten 1 milyon 700 bin Euro ayrıca 10 bin Euro maç başı ücret alıyor. Beşiktaş yönetimi, ilk etapta bu rakama çıkamayacağını bildirse de Fenerbahçe’nin Veli Kavlak atağı, yönetimi köşeye sıkıştırmış durumda.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Veli Kavlak için devreye giren Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş’tan yıllık 600 bin Euro alan tecrübeli orta sahaya 1.5 milyon Euro artı maç başı 10 bin Euro önerdi. Beşiktaş ile görüşmelerden sonuç alamayan Veli’nin menajerinin, Fenerbahçe’ye cevabı “İlk önce Beşiktaş’ın teklifini bekleyelim” oldu. Sarı-lacivertli kulüpten süre isteyen Veli Kavlak’ın menajeri, Beşiktaş’ın son teklifine göre hareket edecek.

Siyah-beyazlı kulübün, yeni bir teklifle Fenerbahçe’nin istediği yıldız oyuncuyu kadrosunda tutması için teklifinin üzerine çıkması yüksek ihtimal. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim