• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

İstanbullines’tan fastPay ve HGS kullanıcılarına yüzde 10 indirim

İstanbullines’tan fastPay ve HGS kullanıcılarına yüzde 10 indirim
İstanbullines, DenizBank ile işbirliğine giderek Eskihisar Tavşanlı hattında ilk kez Mobil Ödeme Sistemi ‘fastPay’i uygulamaya aldı. Buna göre İstanbullines hem fastPay hem de daha önce başlattığı HGS geçişlerinde yüzde 10 indirim avantajı sağlıyor.

Denizyolu taşımacılığının yenilikçi markası ‘İstanbullines’, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında uyguladığı kampanyalarla ilkleri deniz ve seyahat kültürüne kazandırmaya devam ediyor.

İstanbullines, Eskihisar-Yalova hattını kullanan yolcularına sağladığı kuyruk beklemeden, konforlu, güvenli, ekonomik, hızlı geçişleriyle birlikte alternatif ödeme sistemleri de sunuyor.

Bugüne kadar 2.5 milyon araç ve 10 milyonun üstünde yolcu taşıyan İstanbullines, gişelerinde uyguladığı HGS sisteminden sonra şimdi de DenizBank işbirliği ile Mobil Ödeme Sistemi “fastPay”i uygulamaya aldı.  

İstanbullines, böylece gişede nakit, kredi kartı, HGS gibi ödeme avantajlarının yanı sıra bu hattaki ilk mobil ödeme sistemini de misafirlerine sunmuş oldu. DenizBank İstanbullines işbirliği ile hayata geçirilen fastPay ve PTT işbirliği ile daha önce devreye alınan HGS ödemelerinde İstanbullines müşterileri bundan sonra yüzde 10 indirimli geçiş yapabilecek.

fastPay, herhangi bir kredi kartı işlemine gerek kalmadan internete bağlı bir akıllı telefonuna indirilen uygulaması ile gişede fiziki kart ve para alışverişi yapmadan anında mobil ödeme imkanı sağlıyor.   

fastPay ve HGS’de indirim ilk kez yine İstanbullines’ta

fastPay ve HGS geçişlerinde sunduğu yüzde 10 indirim ile Türkiye’de ilk defa bir denizyolu taşımacılığı markası mobil ödeme ve Hızlı Geçiş Sistemi kullanımını özendirici bir indirim ile kullanıcılara sunuyor.

İstanbullines’ın HGS ve fastPay ödemelerini kapsayan yüzde10 indirim kampanyası 10 Ağustos’ta başladı. Kampanyanın detaylarına www.istanbullines.com ve www.denizbank.com sitelerinden ulaşmak mümkün. 

il_liman.jpg

feribot_selimiye.jpg

fastpay-basin-bulteni.jpg

fastpay.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim