• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

İstanbullines ile kuyruklar azaldı, Eskihisar Topçular hattı rahatladı

İstanbullines ile kuyruklar azaldı, Eskihisar Topçular hattı rahatladı
Deniz taşımacılığının önde gelen firmalarından İstanbullines,Temmuz 2013’de başladığı Eskihisar Topçular hattında gerçekleştirdiği seferlerle bugüne kadar 400 binin üzerinde araç ile 2 milyonun üstünde yolcu taşıdı.

Yolculara sunduğu hızlı ve konforlu yolculuk seçeneği ile İstanbullines, sektörün dikkatini de çekiyor.

Temmuz 2013’de Bahariye, Selimiye, Muradiye isimli üç feribot ile Eskihisar Topçular arabalı vapur hattında seferlerine başlayan Negmar Grup bünyesindeki İstanbullines hattaki yolculardan gördüğü ilgi ile büyümeye devam ediyor.

Bugüne kadar 400 binin üzerinde araç ile 2 milyonun üstünde yolcu taşıyan İstanbullines ile bu hatta tek firmanın olmasından ötürü oluşan ve özellikle tatil dönemlerinde çileye dönen uzun körfez geçiş kuyrukları son buldu. Uyguladığı kampanyalarla da yolcuların ve sektörün dikkatini çeken İstanbullines, 2014 Şubat ayında Gidiş Dönüş Kampanyası’nı başlatmıştı. Halen devam eden kampanyayla biletini çift yön alan tüm araçlara yüzde 33’lere varan dönüş indirimi sunuluyor. Kampanya ile normal fiyat olan 60 TL’ye geçiş yapan bir otomobil dönüşte sadece 40 TL’ye seyahat ediyor. Böylelikle bir otomobilin gidiş dönüşü 120 TL’den 100 TL’ye düşüyor. 

Rekabet arttı, hizmet kalitesi değişti

Sürücüler ve yolcular tarafından yoğun ilgi gören kampanya nedeniyle İstanbullines, sefer sayılarını da artırdı.EskihisarTopçular hattında İstanbullines’in faaliyet göstermesiyle birlikte hizmet kalitesinin değiştiğini kampanyaların arttığını söyleyenhattı kullanan sürücüler ve yolcular, “Önceleri Eskihisar’da kuyruklar ve yoğunluk oluyordu. Şimdi ise yok. Özellikle hafta sonları çile haline geliyordu. Şu an ise rahatladı. Kuyruklar azaldı. Sıra beklemiyoruz. İkinci firmanın hizmet vermesi ile rekabet arttı bu da fiyatlara yansıdı. Kampanyalarla fiyatlar daha cazip hale geldi. Fiyatlar düştü. Hizmet kalitesi çok değişti. Bu durumda bizlere yaradı. Hızlı ve yeni gemilerle Gidiş Dönüş Kampanyası süper” diye konuştular.  

Tüm gişelerden artık kredi kartı ile geçilebiliyor

İstanbullines bir ilk olarak Tavşanlı ve Eskihisar gişelerinde kredi kartı ile ödeme imkanını da başlattı. Daha önceleri sadece nakit ödeme ile geçiş yapılabilen Eskihisar-Tavşanlı hattında ilk ve şimdilik tek kredi kartı ödeme imkanı İstanbullines’ta. Tüm araç sınıfları hem kampanyadan yararlanıp yüzde 33’e varan dönüş indiriminden yararlanabiliyor hem de bunu kredi kartları ile ödeyebiliyorlar.

Müşteri memnuniyetini her zaman önceliği olarak belirleyen İstanbullines, tüm yolculuk süresince sunduğu hizmetlerle de misafirlerini mutlu ediyor. Yolcular,“Personel de son derece mütevazi ve güleryüzlü. Bu hizmet kalitesinin devam etmesini istiyoruz” diyerek, cafelerde yer alan ürünleri de çeşit, kalite ve fiyat olarak beğendiklerini söylüyorlar.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim