• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu
Obezite olan ve 2 hafta önce İstanbul'dan Elazığ'a gelerek tüp mide ameliyatı geçiren 45 yaşındaki Nurgül El, 13 günde 11 kilo verdi.

Obezite olan ve 2 hafta önce İstanbul'dan Elazığ'a gelerek tüp mide ameliyatı geçiren 45 yaşındaki Nurgül El, 13 günde 11 kilo verdi. Doktorunun dikişlerini İstanbul'a aldırabileceğini söylediği hastası, duyduğu güven nedeniyle bin 200 kilometre yol kat ederek Elazığ'a gelip dikişlerini aldırdı.

İstanbul'da yaşayan ve 170 kilo olan Nurgül El, 2 hafta önce ameliyat olmak için Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Cerrahi Op. Dr. Fadıl Doğan'a geldi. Hastanede tüp mide ameliyatı olan ve 2 haftada 11 kilo veren El, dikişlerini aldırmak için tekrar bin 200 kilometre yol kat ederek Elazığ'a geldi. Dikişlerini İstanbul'da değil de Elazığ'da aldırmayı tercih eden El, hayatta en değer verdiği şeyin güven duygusu olduğunu ve bundan dolayı dikişlerini aldırmak için tekrar Genel Cerrahi Op. Dr. Fadıl Doğan'a geldiğini ifade etti.

Defalarca kilo verme girişiminde bulunduğunu ve her defasında verdiği kilonun daha fazlasını geri aldığını belirten Nurgül El, "Bu konuda Fadıl hoca gerçekten Türkiye'de çok tanınmış bir doktor. Bir çok arkadaşımın tavsiyesiyle buraya geldim. Tüp mide ameliyatıyla daha sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim ve sağlığıma tekrar kavuşacağım. 20 yıl öncesine geri döneceğim. Hayata tekrar başlamak üzere geldim" dedi.

"DOKTORA VE HASTANE PERSONELLERİNE GÜVENMEK ÇOK ÖNEMLİ"

Güvene çok değer verdiğini ve bundan dolayı tekrar Elazığ'a geldiğini vurgulayan El, "Hayatımızda ve her türlü ilişkimizde en değer verdiğimiz şey, güven duygusudur. Ben de önce Fadıl hocaya çok güven duydum ve geldim. Tekrar yeniden bir hayata başlamak için geldim. 2 hafta önce de gerçekten benim ikinci doğum günüm oldu. Kendimi verdiğim 11 kiloyla bile gerçekten hafiflemiş hissediyorum. Buradan çok mutlu ayrılmıştım. Daha önce yaşadığım kötü bir tecrübeden dolayı doktora ve hastane personellerine güvenmek çok önemli. Bu kadar küçük bir işlem gibi görünen dikiş aldırma işlemini bile bin 200 kilometre yol kat ederek tekrar geldim. En azından içim rahat. Çünkü hiçbir enfeksiyon riskiyle karşılaşmayacağımı biliyorum" diye konuştu.

13 GÜNDE 11 KİLO VERDİ

Obezite cerrahisi için 2 hafta önce hastasının İstanbul'dan Elazığ'a geldiğini başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini aktaran gelen Cerrahi Op. Dr. Fadıl Doğan, "Yalpan ameliyat sonrasında sağlıklı bir şekilde evine gönderdik. 2 hafta sonra dikişlerini aldırması yönünde telkinimiz olmuştu. Kendisi buradaki personel arkadaşlardan ve hastanemizden memnun kaldığı için tekrar Elazığ'a gelmeyi tercih etmiş. Sağlık durumu da iyi. 13 günde 11 kilo verdi. Dikiş yerleri iyi ve dikişlerini aldık. Genelde hastalarımız dışarıdan geliyor. Altıncı ayda kontrollerini olmaları için Elazığ'a davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu

İstanbul’dan Elazığ’a Geldi, Tüp Midesi Ameliyatı Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim